Патріоти України пропонують вам приготувати кілька простих закусок, які зможуть прикрасити вашу домашню вечірку на Гелловін. Тематичні страви завжди відмінно виглядають на столі, особливо, якщо мова йде про загадковий та похмурий День усіх святих. Тим паче більшість закусок готуються дуже просто й досить швидко.
Інгредієнти:
Прикраси:
Приготування:
Розігрійте духовку до 220 °C.
Розкачайте тісто для піци та виріжте кола за допомогою невеликих формочок. Ви можете взяти готове тісто, або приготувати його самостійно.
Викладіть тісто на змащене маслом деко.
У невеликій мисці збийте всі інгредієнти соусу для піци, потім викладіть трохи соусу на кожну міні-піцу.
Зверху викладіть терту моцарелу в формі павутини або мумії.
Помістіть деко в духовку і запікайте приблизно 8 хвилин або поки сир не почне «булькати», а скоринка не стане золотистою.
Дістаньте міні-піци з духовки та розкладіть на них розрізані бажаною формою оливки, створивши павуків або очі мумій.
Приготування:
Просійте борошно, додайте сіль і цукор, зробіть поглиблення і вбийте туди яйце і масло. Потім додайте кефір і соду і вимісіть тісто. Коли воно буде потрібної консистенції, залиште його на 10 хвилин відпочити під рушником.
Потім візьміть тісто, розкачайте його та розріжте тонкими смужками. Загорніть у них, трохи неохайно, сосиски і відправляйте їх у духовку на 15 хвилин в температуру 180 °C.
Очі можна спробувати зробити з соусу, або ж тимчасово наклеїти неїстівні.
Інгредієнти:
Приготування:
Відваріть яйця, остудіть їх і виріжте невеликі отвори зверху.
Вставте в ці отвори оливки й оберніть яйця хамоном.
Смачного!
Картопляне пюре виходить дуже ніжним на вершках, а не на молоці, передають Патріоти України. Не шкодуйте й вершкового масла – у кілограм відвареної картоплі потрібно додати 100 грамів. Які ще секрети приготування ніжного картопляного пюре знають досвід...
Відварена яловичина – дуже корисний для здоров’я продукт. Приготовлена таким чином яловичина забезпечує організм залізом і підтримує рівень еритроцитів у крові, передають Патріоти України. Якщо знати спосіб, завдяки якому навіть найжорсткіше м’ясо стан...