
Ми звикли їсти картоплю абсолютно в будь-якому вигляді і, здавалося б, її смаком уже важко здивувати. Головне – додати відповідні інгредієнти і тоді страва заграє по-новому. Щоб картопля вийшла дійсно смачною її варто поєднувати з різноманітними спеціями, які додадуть пікантності страві, повідомляють Патріоти України.
Сьогодні редакція FoodOboz розповість, з якими спеціями найкраще готувати картоплю. Досвідом поділились фудблогери на своїх сторінках в Instagram.
Блогер додає до картоплі під час приготування паприку, мелений перець і куркуму.

Інгредієнти:
Спосіб приготування:

Блогер віддає перевагу різноманітним сушеним та свіжим травам, перцю і паприці.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Менше жиру не завжди означає більше користі. Фахівці пояснили, чому вершкове масло з вмістом жиру 80% може бути здоровішим вибором, ніж так звані легкі аналоги, передають Патріоти України. У таких «полегшених» продуктах виробники часто зменшують кількі...
Смаження їжі, особливо риби або жирного м'яса, утворює багато хімічних сполук з інтенсивним неприємним ароматом, які затримуються в повітрі годинами або навіть днями, передають Патріоти України. Леткі частинки жиру поширюються по всьому будинку та осі...