Ми звикли їсти картоплю абсолютно в будь-якому вигляді і, здавалося б, її смаком уже важко здивувати. Головне – додати відповідні інгредієнти і тоді страва заграє по-новому. Щоб картопля вийшла дійсно смачною її варто поєднувати з різноманітними спеціями, які додадуть пікантності страві, повідомляють Патріоти України.
Сьогодні редакція FoodOboz розповість, з якими спеціями найкраще готувати картоплю. Досвідом поділились фудблогери на своїх сторінках в Instagram.
Блогер додає до картоплі під час приготування паприку, мелений перець і куркуму.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Блогер віддає перевагу різноманітним сушеним та свіжим травам, перцю і паприці.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Багато господарок відмовляються готувати квасолю з тієї причини, що її потрібно попередньо замочувати, передають Патріоти України. Найчастіше процедуру потрібно проводити у нічний час. Вважається, що якщо квасолю забули замочити, то від планів доведеть...
Навіть якщо оселедець надто солоний на смак, то це не привід відмовлятися від страви, передають Патріоти України. Господині знають, що є кілька способів, як виправити ситуацію і зробити рибу менш солоною. Приємного і малосоленого смаку можна досягти вс...