Ми звикли їсти картоплю абсолютно в будь-якому вигляді і, здавалося б, її смаком уже важко здивувати. Головне – додати відповідні інгредієнти і тоді страва заграє по-новому. Щоб картопля вийшла дійсно смачною її варто поєднувати з різноманітними спеціями, які додадуть пікантності страві, повідомляють Патріоти України.
Сьогодні редакція FoodOboz розповість, з якими спеціями найкраще готувати картоплю. Досвідом поділились фудблогери на своїх сторінках в Instagram.
Блогер додає до картоплі під час приготування паприку, мелений перець і куркуму.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Блогер віддає перевагу різноманітним сушеним та свіжим травам, перцю і паприці.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...