
З буряком можна приготувати безліч страв, а не лише традиційний вінегрет, який, втім, можуть прикрасити несподівані добавки, як радить шеф-кухар Андрій Величко. Так, ресурс «Вкусно поедим» пропонує рецепт простого та ситного салату з індичкою, буряком та сиром, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
- Філе індички (відварене) — 200 г;
- Буряк (печений або відварений) — 1 шт;
- Горіхи грецькі — 50 г;
- Часник — 2 зубчики;
- Цибуля зелена — невеликий пучок;
- Гірчиця — 1 ч. ложка;
- Сметана — 2−3 ст. ложки;
- Сир домашній — 1 ст. ложка;
- Сіль, перець, зелень — за смаком.
Приготування:
- Буряк нарізати невеликими кубиками.
- М'ясо індички нарізати маленькими шматочками.
- Горіхи подрібнити ножем.
- Зелену цибулю дрібно нарізати.
- Поєднати всі інгредієнти.
- Салат посолити, додати чорний перець.
- Для соусу змішати гірчицю, часник (видавити через прес), сметану та сир.
- Заправити салат соусом, добре перемішати, прикрасити зеленню та половинками волоських горіхів.
Банани - один із найпопулярніших фруктів у світі. Вони багаті на калій, магній, вітаміни та клітковину, що робить їх корисними для серця, шлунка та нервової системи. Але навіть у такому звичному продукті є свої нюанси, передають Патріоти України. Позит...
Обидва види чаю походять з одного і того ж куща - Camellia sinensis, але різниця у способі обробки листя впливає на їхній склад і користь, передають Патріоти України. Зелений чай. Чорний чай. Висновок Якщо головна мета — антиоксидантний захист і легке...