Дуже смачним десертом до чаю стане апельсиновий пиріг. Фрукт надає йому неповторний смак, тому він обов’язково сподобається кожному, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Збийте яйця і змішайте зі 180 г цукру, потім додайте розпушувач, 150 г борошна, 60 г кукурудзяного крохмалю і цедру апельсина, натерту на дрібній тертці. Все добре перемішайте. Випікайте при 180 градусах 40 хвилин.
Приготуйте крем: змішайте жовтки, 140 г цукру, ванілін, сіль і 40 г крохмалю. Подрібніть цедру з другого апельсина і вичавіть сік з 1 апельсина. Влийте 500 мл вершків і змішайте з апельсиновим соком. Додайте цедру і поставте суміш на вогонь. Нагрійте на дуже маленькому вогні 2 хвилини. Добре перемішайте.
Вершки процідіть через сито і варіть до загустіння. Потім накрийте харчовою плівкою і дайте охолонути. Готовий бісквіт остудіть, потім розріжте на дві частини. З апельсина, що залишився, вичавіть сік і просочіть бісквіт, нанесіть трохи крему і викладіть другу частину бісквіта.
Приготуйте глазур: налийте в каструлю 300 мл вершків, додайте шоколад і 20 г вершкового масла, поставте на вогонь і варіть до утворення глазурі. Полийте торт глазур’ю.
Наліпити пельмені — то треба мати натхнення та терпіння. А ще трохи вміння. Тісто для пельменів досить ніжне. При готуванні воно часто розривається. Начинка плаває потім окремо від тіста. Що потрібно зробити, щоб цього уникнути, передають Патріоти Укра...
Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...