Дуже смачним десертом до чаю стане апельсиновий пиріг. Фрукт надає йому неповторний смак, тому він обов’язково сподобається кожному, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Збийте яйця і змішайте зі 180 г цукру, потім додайте розпушувач, 150 г борошна, 60 г кукурудзяного крохмалю і цедру апельсина, натерту на дрібній тертці. Все добре перемішайте. Випікайте при 180 градусах 40 хвилин.
Приготуйте крем: змішайте жовтки, 140 г цукру, ванілін, сіль і 40 г крохмалю. Подрібніть цедру з другого апельсина і вичавіть сік з 1 апельсина. Влийте 500 мл вершків і змішайте з апельсиновим соком. Додайте цедру і поставте суміш на вогонь. Нагрійте на дуже маленькому вогні 2 хвилини. Добре перемішайте.
Вершки процідіть через сито і варіть до загустіння. Потім накрийте харчовою плівкою і дайте охолонути. Готовий бісквіт остудіть, потім розріжте на дві частини. З апельсина, що залишився, вичавіть сік і просочіть бісквіт, нанесіть трохи крему і викладіть другу частину бісквіта.
Приготуйте глазур: налийте в каструлю 300 мл вершків, додайте шоколад і 20 г вершкового масла, поставте на вогонь і варіть до утворення глазурі. Полийте торт глазур’ю.
Взимку прилавки магазинів, супермаркетів, та ринки виставляють такі смачні та корисні цитрусові фрукти. Мандарини та апельсини певно полюбляють всі, особливо радіють їм дітлахи, передають Патріоти України. Та не лише смачно їх їсти в свіжому вигляді, п...
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...