Свекруха чи невістка – одвічне протистояння, яке триває століттями. Таку суперечку навіть описав класик української літератури Іван Нечуй-Левицький у своєму творі "Кайдашева сім'я". За сюжетом унаслідок сварки із невісткою Мотрею свекруха Кайдашиха навіть позбулась правого ока. Зараз, звісно, не відбувається таких гострих конфліктів, але проблема "чим нагодувати чоловіка, щоб догодити свекрусі," залишається завжди, зазначають Патріоти України та пропонують вашій увазі рецепт класичного супу, який вийде смачним та сподобається навіть "консервативно налаштованим" господиням.
Інгредієнти:
Яловичина – 500 г
Перловка – 150 г
Картопля – 3 шт.
Цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Огірки – 200 г
Огірковий розсіл – 200 мл
Томатна паста – 1 ст. л.
Зелень – за смаком
Олія для смаження
Сіль, перець за смаком
Спосіб приготування:
Ви помічали, що з часом мед у банці стає твердим і його важко набрати ложкою? Це зовсім не означає, що він зіпсувався! Професійний пасічник Войцех Марговничи розповідає, чому мед кристалізується, які сорти застигають швидше, як правильно зберігати мед ...
Те, що і коли ми їмо, суттєво впливає на наше здоров’я та самопочуття. Засинаючи з переповненим шлунком, ми прокидаємось менш відпочилими. Деякі продукти, з’їдені ввечері, створюють додаткове навантаження на організм, викликають набряки та уповільнюють...