Сподобається навіть прискіпливій свекрусі: Рецепт розсольника із яловичиною

Свекруха чи невістка – одвічне протистояння, яке триває століттями. Таку суперечку навіть описав класик української літератури Іван Нечуй-Левицький у своєму творі "Кайдашева сім'я". За сюжетом унаслідок сварки із невісткою Мотрею свекруха Кайдашиха навіть позбулась правого ока. Зараз, звісно, не відбувається таких гострих конфліктів, але проблема "чим нагодувати чоловіка, щоб догодити свекрусі," залишається завжди, зазначають Патріоти України та пропонують вашій увазі рецепт класичного супу, який вийде смачним та сподобається навіть "консервативно налаштованим" господиням.

Інгредієнти:

Яловичина – 500 г

Перловка – 150 г

Картопля – 3 шт.

Цибуля – 1 шт.

Морква – 1 шт.

Огірки – 200 г

Огірковий розсіл – 200 мл

Томатна паста – 1 ст. л.

Зелень – за смаком

Олія для смаження

Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

  1. Відварюємо м'ясо до готовності та нарізаємо на шматочки.
  2. Обсмажуємо цибулю, додаємо моркву і тушкуємо до м'якості. Додаємо огірки дрібно нарізані або натерті на великій тертці, й томатну пасту, декілька хвилин тушкуємо та наливаємо воду або розсіл від огірків, тушкуємо, поки огірки не стануть м'якими.
  3. У бульйон відправляємо нарізане м'ясо, картоплю, відварену майже до готовності перловку і варимо до готовності картоплі.
  4. Коли картопля стане м'якою, відправляємо в каструлю засмажку, розсіл, лавровий лист, сіль і спеції за смаком. Варимо ще 5 хвилин і знімаємо з вогню. Додаємо зелень і подаємо зі сметаною. Для аромату можна додати часник.

От у чому секрет! Які прянощі додати до смаженої картоплі, щоб зробити її смачнішою

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:14

Далеко не всі господині додають до смаженої картоплі спеції: на їх думку у страви повинен залишатися природний смак. Інші ж, навпаки, додають дуже багато приправ. Це теж не найкраще відбивається на фінальній якості смаженої картоплі, передають Патріоти...

Дуже смачно! Як за 10 хвилин приготувати малосольні огірки в пакеті

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:07

Для приготування надзвичайно смачних, хрустких та ароматних огірків незвичайним способом знадобляться лише звичні інгредієнти та зовсім небагато часу, передають Патріоти України. Щоб скуштувати апетитну закуску, знадобиться підготувати такі продукти:. ...