Гречка має досить багато переваг та виступає надзвичайно смачним гарніром. Якщо звичайна варена крупа вже неабияк вам приїлась та набридла, то її з легкістю можна приготувати по-новому. А саме, з овочами та м'ясом під сирною шубкою – смачно, корисно та ситно. Така страва, до речі, не потребує жодних поєднань, тож її можна подавати як самостійну. Рецептом гречки під шубою поділилася фудболгерка Марина Новікова в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Подрібнити цибулю, моркву натерти на тертці. Обсмажити до готовності.
2. Готові овочі рівномірно викласти у форму для випікання.
3. Порізати м'ясо кубиками та викласти на овочі. Посолити та поперчити.
4. Промити гречку та викласти у форму.
5. Залити кип'яченою водою та посолити. Накрити форму фольгою та поставити випікатися – 40 хвилин при температурі 180 градусів.
6. Натерти сир на тертці та посипати гречку. Запікати ще 10 хвилин.
Значна кількість втрат і відсутність реальних успіхів на Луганщині, ймовірно, негативно впливає на моральний стан російських військових і призводить до масового пияцтва й саботажу в лавах армії рф. Група російських військових у стані алкогольного сп’ян...
За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ "Права Справа", напередодні була зафіксована передислокація через в м. Сватове техніки понтонно-мостового підрозділу російських окупантів. Ворог не припиняє спроб оточити та розгромити угруповання ...