На відміну від більшості рецептів приготування домашнього печива, у цьому немає яєць, вершкового масла та молочних продуктів. Але воно точно сподобається кожному через простоту приготування та смак, вважає кулінарка Магдалина Шершун.
Інгредієнти:
- 300 г олії
- дрібка солі
- 150 г цукру
- 1 пакет ванільного цукру
- 9 столових ложок води (можливо, трохи більше або менше)
- 3 столові ложки оцту
- 1 чайна ложка харчової соди
- 1 кг борошна
- 1 столова ложка какао
- 0,5 чайної ложки куркуми
- 50 г волоських горіхів мелених
Приготування:
Олію, сіль, цукор, ванільний цукор, воду вимісити до однорідності, додати просіяне борошно та соду, погашену оцтом, замісити туге тісто. Розділити тісто на 3 частини.
До першої додати какао, добре вимісити. До другої додати куркуму, теж добре вимісити, а до третьої додати мелені волоські горіхи, теж ретельно вимісити. Поставити в морозилку на 30 хвилин. Потім виробляти печиво відповідними до м'ясорубки формочками.
Випікати при температурі 180 градусів 15 хвилин. Посипати цукровою пудрою.
Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...
Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...