На відміну від більшості рецептів приготування домашнього печива, у цьому немає яєць, вершкового масла та молочних продуктів. Але воно точно сподобається кожному через простоту приготування та смак, вважає кулінарка Магдалина Шершун.
Інгредієнти:
- 300 г олії
- дрібка солі
- 150 г цукру
- 1 пакет ванільного цукру
- 9 столових ложок води (можливо, трохи більше або менше)
- 3 столові ложки оцту
- 1 чайна ложка харчової соди
- 1 кг борошна
- 1 столова ложка какао
- 0,5 чайної ложки куркуми
- 50 г волоських горіхів мелених
Приготування:
Олію, сіль, цукор, ванільний цукор, воду вимісити до однорідності, додати просіяне борошно та соду, погашену оцтом, замісити туге тісто. Розділити тісто на 3 частини.
До першої додати какао, добре вимісити. До другої додати куркуму, теж добре вимісити, а до третьої додати мелені волоські горіхи, теж ретельно вимісити. Поставити в морозилку на 30 хвилин. Потім виробляти печиво відповідними до м'ясорубки формочками.
Випікати при температурі 180 градусів 15 хвилин. Посипати цукровою пудрою.
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...