"Вологий всередині, одна половина — шоколадна, а друга — ванільна, тому що половина моєї родини любить шоколадний кекс, друга — ванільний, і я змогла за одне приготування догодити всім", - написала фудблогерка Олена Єрмоленко у соцмережі "Інстаграм" та поділилася рецептом. Патріоти України пропонують вам теж приготувати і скуштувати цей апетитний смаколик.
Інгредієнти:
Приготування
Масло розтопити з 1 ст. л. цукру на паровій бані і дати охолонути. Яйця збити з цукром, що залишився, до білої піни, додати сметану, масло і розпушувач, а потім додавати борошно, постійно перемішуючи, поки тесто не дійде до консистенції густої сметани.
Після цього тісто розділити на дві частини, одну половину всипати какао і молоко і добре перемішати. Вилити у форму — можна ополоником виливати шоколадне та ванільне тісто по черзі, тоді вийде кекс-зебра, а можна рівно розподілити навпіл.
Випікати у духовці, розігрітій до 180 ℃, 45 хвилин.
Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...
Готувати ідеальний рис - справжній виклик навіть для досвідчених господинь. Але експертка розкрила простий трюк, який перетворить "нудну" страву на справжній смаколик, передають Патріоти України. Багато хто стикається з проблемами: рис може бути занадт...