Такий мандариновий десерт дуже простий у приготуванні, нереально ніжний та смачний. Якщо у вас немає часу возитися з тістом для тортів, але дуже хочеться порадувати родину смачними солодощами на Новий Рік – ця страва стане ідеальним варіантом. В її основі ніжний вершковий мус та солодкувате мандаринове желе. Ідеєю приготування такого десерту поділилась perchik.recept на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти для першого шару:
Інгредієнти для другого шару:
Спосіб приготування:⠀
1. Мандарин почистити, перекрутити в блендері та пропустити через сито.
2. Отриманий фреш перелити в каструлю з товстим дном.
3. Додати цукор та желатин, поставити на вогонь, нагріти до розчинення цукру та желатину, не кип'ятити.
4. Трохи охолодити, перелити в склянки.
5. Залишити в холодильнику до повного застигання.
6. Вершковий шар: до молока додати цукор, ваніль та желатин. Поставити на вогонь, нагріти до розчинення цукру та желатину, не доводячи до кипіння.
7. Зняти з вогню, додати маскарпоне.
8. Перемішати до однорідної маси, дати охолонути, залити другий шар.
9. Залишити в холодильнику до повного застигання.
10. Прикрасити за бажанням.
Гречка часто з’являється на українських кухнях, адже це смачна, поживна й проста в приготуванні крупа. Проте іноді замість розсипчастої ароматної каші ми отримуємо прісну масу без смаку. Причина в елементарних помилках під час приготування, яких легко ...
До перших страв ідеально смакують такі коржі, швидко готуються, доки суп чи борщ гріється. Якщо нема часу пекти хліб, то зробіть йому заміну. Рідні чи й гості оцінять, передають Патріоти України. Для приготування беремо:. Кефір кімнатної температури по...