Такий мандариновий десерт дуже простий у приготуванні, нереально ніжний та смачний. Якщо у вас немає часу возитися з тістом для тортів, але дуже хочеться порадувати родину смачними солодощами на Новий Рік – ця страва стане ідеальним варіантом. В її основі ніжний вершковий мус та солодкувате мандаринове желе. Ідеєю приготування такого десерту поділилась perchik.recept на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти для першого шару:
Інгредієнти для другого шару:
Спосіб приготування:⠀
1. Мандарин почистити, перекрутити в блендері та пропустити через сито.
2. Отриманий фреш перелити в каструлю з товстим дном.
3. Додати цукор та желатин, поставити на вогонь, нагріти до розчинення цукру та желатину, не кип'ятити.
4. Трохи охолодити, перелити в склянки.
5. Залишити в холодильнику до повного застигання.
6. Вершковий шар: до молока додати цукор, ваніль та желатин. Поставити на вогонь, нагріти до розчинення цукру та желатину, не доводячи до кипіння.
7. Зняти з вогню, додати маскарпоне.
8. Перемішати до однорідної маси, дати охолонути, залити другий шар.
9. Залишити в холодильнику до повного застигання.
10. Прикрасити за бажанням.
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...
Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...