Такий мандариновий десерт дуже простий у приготуванні, нереально ніжний та смачний. Якщо у вас немає часу возитися з тістом для тортів, але дуже хочеться порадувати родину смачними солодощами на Новий Рік – ця страва стане ідеальним варіантом. В її основі ніжний вершковий мус та солодкувате мандаринове желе. Ідеєю приготування такого десерту поділилась perchik.recept на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти для першого шару:
Інгредієнти для другого шару:
Спосіб приготування:⠀
1. Мандарин почистити, перекрутити в блендері та пропустити через сито.
2. Отриманий фреш перелити в каструлю з товстим дном.
3. Додати цукор та желатин, поставити на вогонь, нагріти до розчинення цукру та желатину, не кип'ятити.
4. Трохи охолодити, перелити в склянки.
5. Залишити в холодильнику до повного застигання.
6. Вершковий шар: до молока додати цукор, ваніль та желатин. Поставити на вогонь, нагріти до розчинення цукру та желатину, не доводячи до кипіння.
7. Зняти з вогню, додати маскарпоне.
8. Перемішати до однорідної маси, дати охолонути, залити другий шар.
9. Залишити в холодильнику до повного застигання.
10. Прикрасити за бажанням.
Огірок - один із улюблених овочів. З нього можна приготувати різні салати або ж законсервувати і смакувати взимку, передають Патріоти України. Але досить часто смак огірків псує кукурбітацин – це органічна речовина, що має легкі токсичні властивості. Я...
Найсмачніша, корисна літня ягода -полуниця. Фахівці стверджують, що в ній дуже багато вітамінів та антиоксидантів, які впливають на нервову систему та служать для профілактики хвороб. Полуницю можна їсти у свіжому вигляді, а також робити десерти, напої...