Сподобаються і дорослим, і дітям: Простий рецепт ароматних сирних вафель

Чимало господинь полюбляють експериментувати зі стравами на сніданок, щоб із самого ранку порадувати свою сім'ю. Спробуйте урізноманітнити ваше меню сирними вафлями, які точно сподобаються і дітям, і дорослим. Патріоти України діляться з вами простим рецептом.

Інгредієнти: яйця (2 шт.), молоко (50 мл), пшеничне борошно (100 г), розпушувач (1 ч. л.), соняшникова олія (25 мл), мелений коріандр (за смаком), твердий сир (90 г), сіль (за смаком).

Приготування:

Беремо глибоку миску і розбиваємо в неї яйця, потім додаємо до них трохи солі та цукру, а також молоко. Збиваємо все разом міксером або вінчиком вручну, поки на поверхні не з'являться бульбашки.

Потім додаємо розпушувач і перемішуємо - він необхідний для того, щоб вафлі вийшли пишними.

Слідом всипаємо борошно і мелений коріандр або будь-які інші спеції на ваш смак. Потім вливаємо соняшникову або оливкову олію і перемішуємо все разом міксером близько 30 секунд.

Твердий сир тремо на дрібній терці та додаємо в тісто, розмішуємо. Воно повинно вийти не занадто рідким.

Включаємо вафельницю і розігріваємо її відповідно до інструкції. Змащуємо її пластини рослинною олією за допомогою силіконового пензлика та викладаємо порцію тіста. Закриваємо кришку і випікаємо вафлі 3-5 хвилин - в залежності від потужності.

Коли вафлі трохи підрум'яняться - акуратно знімаємо їх. Найкраще це робити кулінарними щипцями з термостійкими захватами, щоб не обпектися і не пошкодити покриття вафельниці.

Подаємо незвичний сніданок до столу і насолоджуємося смаком!

Джерело: Апостроф

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...