Чимало господинь полюбляють експериментувати зі стравами на сніданок, щоб із самого ранку порадувати свою сім'ю. Спробуйте урізноманітнити ваше меню сирними вафлями, які точно сподобаються і дітям, і дорослим. Патріоти України діляться з вами простим рецептом.
Інгредієнти: яйця (2 шт.), молоко (50 мл), пшеничне борошно (100 г), розпушувач (1 ч. л.), соняшникова олія (25 мл), мелений коріандр (за смаком), твердий сир (90 г), сіль (за смаком).
Приготування:
Беремо глибоку миску і розбиваємо в неї яйця, потім додаємо до них трохи солі та цукру, а також молоко. Збиваємо все разом міксером або вінчиком вручну, поки на поверхні не з'являться бульбашки.
Потім додаємо розпушувач і перемішуємо - він необхідний для того, щоб вафлі вийшли пишними.
Слідом всипаємо борошно і мелений коріандр або будь-які інші спеції на ваш смак. Потім вливаємо соняшникову або оливкову олію і перемішуємо все разом міксером близько 30 секунд.
Твердий сир тремо на дрібній терці та додаємо в тісто, розмішуємо. Воно повинно вийти не занадто рідким.
Включаємо вафельницю і розігріваємо її відповідно до інструкції. Змащуємо її пластини рослинною олією за допомогою силіконового пензлика та викладаємо порцію тіста. Закриваємо кришку і випікаємо вафлі 3-5 хвилин - в залежності від потужності.
Коли вафлі трохи підрум'яняться - акуратно знімаємо їх. Найкраще це робити кулінарними щипцями з термостійкими захватами, щоб не обпектися і не пошкодити покриття вафельниці.
Подаємо незвичний сніданок до столу і насолоджуємося смаком!
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...
Макарони та солоні огірки — досить неочікуване поєднання продуктів для однієї страви. Але це цікавий спосіб внести різноманіття. Далі в статті ви зможете дізнатися, яким чином можна покращити макарони та зробити їх надзвичайно смачними, передають Патрі...