Сподобаються і дорослим, і дітям: Простий рецепт ароматних сирних вафель

Чимало господинь полюбляють експериментувати зі стравами на сніданок, щоб із самого ранку порадувати свою сім'ю. Спробуйте урізноманітнити ваше меню сирними вафлями, які точно сподобаються і дітям, і дорослим. Патріоти України діляться з вами простим рецептом.

Інгредієнти: яйця (2 шт.), молоко (50 мл), пшеничне борошно (100 г), розпушувач (1 ч. л.), соняшникова олія (25 мл), мелений коріандр (за смаком), твердий сир (90 г), сіль (за смаком).

Приготування:

Беремо глибоку миску і розбиваємо в неї яйця, потім додаємо до них трохи солі та цукру, а також молоко. Збиваємо все разом міксером або вінчиком вручну, поки на поверхні не з'являться бульбашки.

Потім додаємо розпушувач і перемішуємо - він необхідний для того, щоб вафлі вийшли пишними.

Слідом всипаємо борошно і мелений коріандр або будь-які інші спеції на ваш смак. Потім вливаємо соняшникову або оливкову олію і перемішуємо все разом міксером близько 30 секунд.

Твердий сир тремо на дрібній терці та додаємо в тісто, розмішуємо. Воно повинно вийти не занадто рідким.

Включаємо вафельницю і розігріваємо її відповідно до інструкції. Змащуємо її пластини рослинною олією за допомогою силіконового пензлика та викладаємо порцію тіста. Закриваємо кришку і випікаємо вафлі 3-5 хвилин - в залежності від потужності.

Коли вафлі трохи підрум'яняться - акуратно знімаємо їх. Найкраще це робити кулінарними щипцями з термостійкими захватами, щоб не обпектися і не пошкодити покриття вафельниці.

Подаємо незвичний сніданок до столу і насолоджуємося смаком!

Джерело: Апостроф

Дуже ніжний, просто тане в роті: Рецепт чизкейка, як у серіалі "Друзі", від Ектора Хіменеса-Браво

четвер, 21 жовтень 2021, 22:16

Пригадуєте серію з серіалу "Друзі" коли Рейчел та Чендлер їли чизкейк не з тарілки, а з підлоги? Ніжний, вершковий чизкейк на пісочній основі просто тане в роті. Рецептом, до речі, поділився відомий шеф-кухар та ресторатор Ектор Хіменес-Браво, передают...

Мало тіста, багато начинки: Простий рецепт хрустких молдовських пиріжків із капустою

четвер, 21 жовтень 2021, 21:15

Якщо ви, як почули були слово "пиріжки", одразу уявляєте багато тіста, це може бути все що завгодно, тільки не верзаре. Тут все з точністю до навпаки. Це саме той випадок, коли багато начинки і мало тіста, до того ж його найтонші шари після випікання в...