Сподобаються кожному! Шеф-кухар дав рецепт маринованих огірків за 10 хвилин - легко і смачно

Мариновані огірки доречні і влітку і взимку. Приготувати таку закуску можна вдома за короткий час. Рецепт швидких маринованих огірків представив український шеф-кухар Анатолій Добровольський у своєму Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • Два великих свіжих огірки
  • Соєвий соус - 2 ст. ложки
  • Кунжутне масло-50 грамів
  • Перець чилі
  • Оцет-дві столові ложки
  • Цукор - столова ложка

Покроковий рецепт приготування

Очистіть від шкірки огірки, потім розріжте навпіл овоч, а потім кожну половинку на вісім частин уздовж. Візьміть один перець чилі, розріжте його і видаліть насіння.

У миску вилийте соєвий соус, кунжутне масло, додайте нарізаний кубиками Чилі, столову ложку цукру. Перемішайте і постарайтеся покрити маринадом все часточки огірків. Дайте настоятися 5-10 хвилин. Все готово. Смачного!

Не робіть так! ТОП-2 продукти, які не можна додавати у фарш для котлет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:13

Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...