Вам знадобиться:
Приготування
Відокремте яєчні білки від жовтків.
Змішайте жовтки з молоком та просіяною мукою.
Додайте лимонний сік в білки, поступово збиваючи, додавайте цукор. Має вийти суміш із густою консистенцією.
Обережно змішайте білки з жовтковою масою. Покладіть тісто в кондитерський мішок.
Налийте на пательню трохи олії, розподіліть по всій поверхні.
Сформуйте млинці.
Накрийте пательню кришкою, обсмажте млинці з одного боку. Зніміть кришку та перегорніть млинці на інший бік. Смажте до золотавості.
Подавайте з розтопленим вершковим маслом.
Сон - це не лише тривалість, а й якість, яка сильно залежить від того, що ви кладете на тарілку. Недавні дослідження показують, що харчування впливає не лише на швидкість засинання та глибину сну, але й на самі сни, передають Патріоти України. Збалансо...
Серцево-судинні захворювання залежать як від генетики, так і від способу життя. Якщо у вашій родині були випадки проблем із серцем, важливо знати, як знизити ризик, передають Патріоти України. За даними дослідження, опублікованого у журналі Circulation...