
Вам знадобиться:
Приготування
Відокремте яєчні білки від жовтків.
Змішайте жовтки з молоком та просіяною мукою.
Додайте лимонний сік в білки, поступово збиваючи, додавайте цукор. Має вийти суміш із густою консистенцією.
Обережно змішайте білки з жовтковою масою. Покладіть тісто в кондитерський мішок.
Налийте на пательню трохи олії, розподіліть по всій поверхні.
Сформуйте млинці.
Накрийте пательню кришкою, обсмажте млинці з одного боку. Зніміть кришку та перегорніть млинці на інший бік. Смажте до золотавості.
Подавайте з розтопленим вершковим маслом.
Наш мозок - це найпотужніший "м’яз" нашого тіла, який потребує не лише тренувань, а й правильного харчування. Те, що ми їмо щодня, безпосередньо впливає на концентрацію, пам’ять, швидкість мислення та емоційний стан, передають Патріоти України. Деякі п...
Кардіологи попереджають: картопляні чіпси - це не просто калорійна закуска, а серйозна загроза для серцево-судинної системи, передають Патріоти України. Навіть запечені чіпси не є безпечним варіантом — вони все одно містять багато рафінованих вуглеводі...