
Страва цікава, ситна і мега апетитна. Такі фрикадельки полюблять як дорослі, так і діти. Готуються вони без всяких проблем і знадобиться зовсім небагато часу. Рекомендуємо кожній господині взяти цей рецепт на замітку. Розбавляйте своє буденне меню такою смакотою, зазначають Патріоти України.
Необхідні інгредієнти
В першу чергу в окрему ємність відправляємо фарш.
Кришимо Фету і перекладаємо до фаршу.
Додаємо суху зелень, сіль і мелений чорний перець за смаком. Добре перемішуємо.
У вогнетривку форму вливаємо томатний сік.
Формуємо маленькі фрикадельки і відправляємо сюди.
Ставимо в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів, на 30-35 хвилин.
Після закінчення потрібного часу страва готова і її гарячою можна подавати до столу з улюбленим гарніром.
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...