Доки на прилавках магазинів та на ринку вдосталь кабачків, пропонуємо вам приготувати смачні та дієтичні човники з м'ясною начинкою. Рецепт страви доволі простий, а смак кабачкових човників сподобається вам з першого шматочку, зазначають Патріоти України.
Ми пропонуємо приготувати фаршировані кабачки – човники, з начинкою з рису, овочів та курятини.
Кабачкові човники з курячим фаршем
Час: 40 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
Приготування:
Ретельно промийте рис проточною водою. Відваріть його до готовності та додайте сіль і вершкове масло.
Помийте кабачки та розріжте навпіл. З кабачків видаліть серединки за допомогою ложки.
Дрібно наріжте цибулю, обсмажте її на олії разом з солодким перцем, серединками з кабачків та спеціями.
Додайте курячий фарш та продовжуйте обсмажувати інгредієнти.
З'єднайте рис з овочами та фаршем й ретельно вимішайте начинку.
Викладіть начинку в човники з кабачка.
Окремо змішайте йогурт та дрібно натертий сир.
Охайно викладіть соус на половинки кабачка.
Випікайте страву в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин.
Макаронні вироби часто використовуються як базовий гарнір або ж входять до складу перших страв, тому важливо навчитися їх правильно готувати, передають Патріоти України. Інструкції з варіння, як правило, вказуються на упаковці, проте виробники ніколи н...
Гаряча чашка чаю може не лише створити відчуття спокою, а й реально знизити рівень тривожності завдяки активним сполукам у його складі. Хоча люди використовують чай для заспокоєння століттями, наука лише зараз підтверджує його вплив на психічне здоров’...