Сподобаються з першого шматочка: Рецепт кабачкових човників з курятиною

Доки на прилавках магазинів та на ринку вдосталь кабачків, пропонуємо вам приготувати смачні та дієтичні човники з м'ясною начинкою. Рецепт страви доволі простий, а смак кабачкових човників сподобається вам з першого шматочку, зазначають Патріоти України.

Ми пропонуємо приготувати фаршировані кабачки – човники, з начинкою з рису, овочів та курятини.

Кабачкові човники з курячим фаршем

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 2

Інгредієнти:


Приготування:

  • Ретельно промийте рис проточною водою. Відваріть його до готовності та додайте сіль і вершкове масло.
  • Помийте кабачки та розріжте навпіл. З кабачків видаліть серединки за допомогою ложки.
  • Дрібно наріжте цибулю, обсмажте її на олії разом з солодким перцем, серединками з кабачків та спеціями.
  • Додайте курячий фарш та продовжуйте обсмажувати інгредієнти.
  • З'єднайте рис з овочами та фаршем й ретельно вимішайте начинку.
  • Викладіть начинку в човники з кабачка.
  • Окремо змішайте йогурт та дрібно натертий сир.
  • Охайно викладіть соус на половинки кабачка.
  • Випікайте страву в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин.
  • Страва готова. Смачного!
Джерело: 24 канал

Господиням на замітку! Чи потрібно зливати сік із квашеної капусти

субота, 10 травень 2025, 11:03

Квашена капуста – цінний продукт, джерело вітамінів та мінералів, передають Патріоти України. Рецептів приготування капусти багато, і кожен з них безумовно смачний та цінний. Однак є нюанси, про які не завадить знати, якщо ви плануєте квасити капусту. ...

А ви це знали? Що не можна їсти після хурми

субота, 10 травень 2025, 10:12

Вже давно на полицях наших магазинів та прилавках ринків продаються різноманітні екзотичні фрукти. Ми залюбки їх купуємо, та з насолодою споживаємо. Один з них – хурма, передають Патріоти України. Ці помаранчеві плоди мають масу корисних властивостей. ...