Сподобаються з першого шматочка: Рецепт кабачкових човників з курятиною

Доки на прилавках магазинів та на ринку вдосталь кабачків, пропонуємо вам приготувати смачні та дієтичні човники з м'ясною начинкою. Рецепт страви доволі простий, а смак кабачкових човників сподобається вам з першого шматочку, зазначають Патріоти України.

Ми пропонуємо приготувати фаршировані кабачки – човники, з начинкою з рису, овочів та курятини.

Кабачкові човники з курячим фаршем

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 2

Інгредієнти:


Приготування:

  • Ретельно промийте рис проточною водою. Відваріть його до готовності та додайте сіль і вершкове масло.
  • Помийте кабачки та розріжте навпіл. З кабачків видаліть серединки за допомогою ложки.
  • Дрібно наріжте цибулю, обсмажте її на олії разом з солодким перцем, серединками з кабачків та спеціями.
  • Додайте курячий фарш та продовжуйте обсмажувати інгредієнти.
  • З'єднайте рис з овочами та фаршем й ретельно вимішайте начинку.
  • Викладіть начинку в човники з кабачка.
  • Окремо змішайте йогурт та дрібно натертий сир.
  • Охайно викладіть соус на половинки кабачка.
  • Випікайте страву в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин.
  • Страва готова. Смачного!
Джерело: 24 канал

Господиням на замітку! Як розм’якшити тверде м’ясо, щоб тануло в роті

понеділок, 20 січень 2025, 10:13

Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі до...

Секрет господинь! Що зробити, щоб котлети не прилипали до сковороди

понеділок, 20 січень 2025, 9:12

При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...