Сподобаються з першого шматочка: Рецепт кабачкових човників з курятиною

Доки на прилавках магазинів та на ринку вдосталь кабачків, пропонуємо вам приготувати смачні та дієтичні човники з м'ясною начинкою. Рецепт страви доволі простий, а смак кабачкових човників сподобається вам з першого шматочку, зазначають Патріоти України.

Ми пропонуємо приготувати фаршировані кабачки – човники, з начинкою з рису, овочів та курятини.

Кабачкові човники з курячим фаршем

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 2

Інгредієнти:


Приготування:

  • Ретельно промийте рис проточною водою. Відваріть його до готовності та додайте сіль і вершкове масло.
  • Помийте кабачки та розріжте навпіл. З кабачків видаліть серединки за допомогою ложки.
  • Дрібно наріжте цибулю, обсмажте її на олії разом з солодким перцем, серединками з кабачків та спеціями.
  • Додайте курячий фарш та продовжуйте обсмажувати інгредієнти.
  • З'єднайте рис з овочами та фаршем й ретельно вимішайте начинку.
  • Викладіть начинку в човники з кабачка.
  • Окремо змішайте йогурт та дрібно натертий сир.
  • Охайно викладіть соус на половинки кабачка.
  • Випікайте страву в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин.
  • Страва готова. Смачного!
Джерело: 24 канал

А ви це знали? Навіщо при приготуванні рису потрібні два чайні пакетики

субота, 4 травень 2024, 17:12

Рисова каша є традиційним гарніром, за приготування якого кулінари беруться досить часто, передають Патріоти України. Але якщо доволі часто готувати страву, вона приїдається. Пропонуємо вихід з ситуації – приготуйте рис за новим рецептом, використавши...

Не робіть так! ТОП-3 найбільші помилки при варінні овочів

субота, 4 травень 2024, 12:30

Овочі - корисна зелень та їстівні плоди, які не лише приємні на смак, а й збагачують наш раціон, передають Патріоти України. У процесі їх приготування частина поживних речовин втрачається, якщо були допущені помилки при готуванні. Деякі правила не вар...