Сподобаються з першого шматочка: Рецепт кабачкових човників з курятиною

Доки на прилавках магазинів та на ринку вдосталь кабачків, пропонуємо вам приготувати смачні та дієтичні човники з м'ясною начинкою. Рецепт страви доволі простий, а смак кабачкових човників сподобається вам з першого шматочку, зазначають Патріоти України.

Ми пропонуємо приготувати фаршировані кабачки – човники, з начинкою з рису, овочів та курятини.

Кабачкові човники з курячим фаршем

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 2

Інгредієнти:


Приготування:

  • Ретельно промийте рис проточною водою. Відваріть його до готовності та додайте сіль і вершкове масло.
  • Помийте кабачки та розріжте навпіл. З кабачків видаліть серединки за допомогою ложки.
  • Дрібно наріжте цибулю, обсмажте її на олії разом з солодким перцем, серединками з кабачків та спеціями.
  • Додайте курячий фарш та продовжуйте обсмажувати інгредієнти.
  • З'єднайте рис з овочами та фаршем й ретельно вимішайте начинку.
  • Викладіть начинку в човники з кабачка.
  • Окремо змішайте йогурт та дрібно натертий сир.
  • Охайно викладіть соус на половинки кабачка.
  • Випікайте страву в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин.
  • Страва готова. Смачного!
Джерело: 24 канал

Ви могли це не знати! Без якого інгредієнту не варто готувати тушковану капусту

понеділок, 15 грудень 2025, 9:57

Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...

Є нюанси! Як правильно квасити капусту, щоб вона довго зберігалась

понеділок, 15 грудень 2025, 7:45

Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...