Доки на прилавках магазинів та на ринку вдосталь кабачків, пропонуємо вам приготувати смачні та дієтичні човники з м'ясною начинкою. Рецепт страви доволі простий, а смак кабачкових човників сподобається вам з першого шматочку, зазначають Патріоти України.
Ми пропонуємо приготувати фаршировані кабачки – човники, з начинкою з рису, овочів та курятини.
Кабачкові човники з курячим фаршем
Час: 40 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
Приготування:
Ретельно промийте рис проточною водою. Відваріть його до готовності та додайте сіль і вершкове масло.
Помийте кабачки та розріжте навпіл. З кабачків видаліть серединки за допомогою ложки.
Дрібно наріжте цибулю, обсмажте її на олії разом з солодким перцем, серединками з кабачків та спеціями.
Додайте курячий фарш та продовжуйте обсмажувати інгредієнти.
З'єднайте рис з овочами та фаршем й ретельно вимішайте начинку.
Викладіть начинку в човники з кабачка.
Окремо змішайте йогурт та дрібно натертий сир.
Охайно викладіть соус на половинки кабачка.
Випікайте страву в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин.
Різі в животі, стрибки тиску та ломота в серці можуть бути наслідком психічних розладів, встановили дослідники з Сеченовського університету, передають Патріоти України. Найчастіше такі симптоми з’являються після перенесеного COVID-19. Вчені наголосили,...
Не всі напої однаково безпечні для здоров’я, особливо для тих, хто слідкує за рівнем цукру в крові. Деякі популярні напої можуть провокувати різкий стрибок глюкози, навіть якщо вони здаються легкими або корисними, передають Патріоти України. Газовані с...