Легендарний торт "Зимова вишня" готувало не одне покоління. Цей десерт часто прикрашає новорічні столи і зачаровує своїм зовнішнім виглядом та смаком. Але в кондитерсьому світі з'являються все нові інтерпретації класичних десертів, в яких застосовується безліч цікавих технологій. І торт "Зимова вишня" не виняток. Новою ідеєю приготування поділилась кондитерка dom_tort_spb на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти для бісквіту:
кондитерське кільце 16 см
Спосіб приготування:
1. Усі інгредієнти мають бути кімнатної температури.
2. Борошно просіяти з розпушувачем і сіллю, добре перемішати віночком. Яйця збити міксером із цукром до білої пишної піни.
3. Додати сухі інгредієнти у два етапи. Обережно перемішати силіконовою лопаткою від середини до краю. Рослинну олію разом із молоком підігріти у мікрохвильовій печі.
4. Додати приблизно дві столові ложки тіста в молочно-масляну суміш, добре з'єднати. Вилити у тісто. Ще раз перемішати.
5. Вилити тісто в заздалегідь підготовлене кільце. Поставити випікатися в розігріту духовку за температури 160 градусів режим верх/низ 35-45 хвилин. Перевірити шпажкою – вона повинна бути сухою. Орієнтуватись на духовку.
6. Остудити на решітці, обгорнути плівкою і помістити в холодильник на 4-6 годин, краще на ніч. Бісквіт розрізати на дві частини.
Інгредієнти для вишневого чізкейку:
кільце діаметром 16 см
Спосіб приготування:
1. Приготувати желатинову масу: порошковий желатин залити холодною водою, перемішати та прибрати в холодильник мінімум на 30 хвилин.
2. Сир кімнатної температури змішати з цукром силіконовою лопаткою, влити вершки.
3. Залити розтоплену в мікрохвильовій печі желатинову масу, перемішати. Додати вишневе пюре і все з'єднати.
4. Викладаємо чізкейки в підготовлене кільце і відправити в холодильник на 3-4 години.
Інгредієнти для мандаринового мармеладу:
Кільце діаметром 14 см
Спосіб приготування:
1. У сотейник із товстим дном помістити всі інгредієнти, довести до кипіння, помішуючи, кип'ятити 2 хвилини.
2. Зняти з вогню. Вилити в кільце, охолодити за кімнатної температури і потім помістити в холодильник на 3-4 години.
Інгредієнти для вишневого соусу:
Спосіб приготування:
1. Змішати цукор із кукурудзяним крохмалем. У сотейнику з товстим дном на маленькому вогні прогріти вишню порізану на чотири частини, засипати цукор перемішаний з кукурудзяним крохмалем.
2. Довести до кипіння, помішуючи. Проварити 2 хвилини. Зняти з плити. Перекласти у плоску ємність. Накрити харчовою плівкою у контакт. Охолодити за кімнатної температури та прибрати в холодильник.
Крем для збирання торту
Інгредієнти:
1. Кисломолочний сир, вершки та цукрову пудру помістити в чашу для збивання і перемішати спочатку на низькій швидкості міксера, потім на високій. Збивати до щільної консистенції крему.
2. Вимішати в ручну силіконовою лопаткою, щоб випустити зайве повітря. Перекласти в кондитерський мішок.
Крем для покриття:
Спосіб приготування:
1. Кисломолочний сир, вершки та цукрову пудру помістити в чашу для збивання і перемішувати спочатку на низькій швидкості міксера, а потім на високій.
2. Збити до щільної консистенції крему. Вимішати силіконовою лопаткою. Перекласти в кондитерський мішок.
Інгредієнти для просочення:
Спосіб приготування:
1. Об'єднати всі інгредієнти у сотейнику з товстим дном, довести до кипіння.
2. Просочення має бути теплим.
Збирання торта:
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...