Легендарний торт "Зимова вишня" готувало не одне покоління. Цей десерт часто прикрашає новорічні столи і зачаровує своїм зовнішнім виглядом та смаком. Але в кондитерсьому світі з'являються все нові інтерпретації класичних десертів, в яких застосовується безліч цікавих технологій. І торт "Зимова вишня" не виняток. Новою ідеєю приготування поділилась кондитерка dom_tort_spb на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти для бісквіту:
кондитерське кільце 16 см
Спосіб приготування:
1. Усі інгредієнти мають бути кімнатної температури.
2. Борошно просіяти з розпушувачем і сіллю, добре перемішати віночком. Яйця збити міксером із цукром до білої пишної піни.
3. Додати сухі інгредієнти у два етапи. Обережно перемішати силіконовою лопаткою від середини до краю. Рослинну олію разом із молоком підігріти у мікрохвильовій печі.
4. Додати приблизно дві столові ложки тіста в молочно-масляну суміш, добре з'єднати. Вилити у тісто. Ще раз перемішати.
5. Вилити тісто в заздалегідь підготовлене кільце. Поставити випікатися в розігріту духовку за температури 160 градусів режим верх/низ 35-45 хвилин. Перевірити шпажкою – вона повинна бути сухою. Орієнтуватись на духовку.
6. Остудити на решітці, обгорнути плівкою і помістити в холодильник на 4-6 годин, краще на ніч. Бісквіт розрізати на дві частини.
Інгредієнти для вишневого чізкейку:
кільце діаметром 16 см
Спосіб приготування:
1. Приготувати желатинову масу: порошковий желатин залити холодною водою, перемішати та прибрати в холодильник мінімум на 30 хвилин.
2. Сир кімнатної температури змішати з цукром силіконовою лопаткою, влити вершки.
3. Залити розтоплену в мікрохвильовій печі желатинову масу, перемішати. Додати вишневе пюре і все з'єднати.
4. Викладаємо чізкейки в підготовлене кільце і відправити в холодильник на 3-4 години.
Інгредієнти для мандаринового мармеладу:
Кільце діаметром 14 см
Спосіб приготування:
1. У сотейник із товстим дном помістити всі інгредієнти, довести до кипіння, помішуючи, кип'ятити 2 хвилини.
2. Зняти з вогню. Вилити в кільце, охолодити за кімнатної температури і потім помістити в холодильник на 3-4 години.
Інгредієнти для вишневого соусу:
Спосіб приготування:
1. Змішати цукор із кукурудзяним крохмалем. У сотейнику з товстим дном на маленькому вогні прогріти вишню порізану на чотири частини, засипати цукор перемішаний з кукурудзяним крохмалем.
2. Довести до кипіння, помішуючи. Проварити 2 хвилини. Зняти з плити. Перекласти у плоску ємність. Накрити харчовою плівкою у контакт. Охолодити за кімнатної температури та прибрати в холодильник.
Крем для збирання торту
Інгредієнти:
1. Кисломолочний сир, вершки та цукрову пудру помістити в чашу для збивання і перемішати спочатку на низькій швидкості міксера, потім на високій. Збивати до щільної консистенції крему.
2. Вимішати в ручну силіконовою лопаткою, щоб випустити зайве повітря. Перекласти в кондитерський мішок.
Крем для покриття:
Спосіб приготування:
1. Кисломолочний сир, вершки та цукрову пудру помістити в чашу для збивання і перемішувати спочатку на низькій швидкості міксера, а потім на високій.
2. Збити до щільної консистенції крему. Вимішати силіконовою лопаткою. Перекласти в кондитерський мішок.
Інгредієнти для просочення:
Спосіб приготування:
1. Об'єднати всі інгредієнти у сотейнику з товстим дном, довести до кипіння.
2. Просочення має бути теплим.
Збирання торта:
Чай у пакетиках створили, щоб зробити заварювання простішим і швидшим, особливо в дорозі, на роботі чи в інших не надто зручних умовах, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Згодом така форма чаю прижилася, і багато людей відмовилися від трад...
Багато господинь намагаються приготувати смачний та розсипчастий рис. Але не завжди це виходить. Рисова каша дуже корисна, вона є чудовим варіантом, оскільки надовго дає почуття ситості, передають Патріоти України. Готується страва дуже просто, проте ї...