Це дивовижне задоволення за чашкою чаю! Спробуйте приготувати цей чудовий десерт і порадуйте своїх близьких, радять Патріоти України.
1. Просіяне борошно змішати з розпушувачем, сіллю і цукром.
2. Потім додати холодне, нарізане кубиками масло й перемішати тісто вручну до крихти.
3. Потім додати жовтки й замісити м’яке тісто. Влити молоко, зробити з тіста кульку.
4. Викласти тісто у форму, застелену папером для випічки, формуючи бортики. Форму з тістом поставити в холодильник.
5. Збити сир, сметану, цукор, білки й ванілін блендером до однорідної маси.
6. Додати в масу манну крупу й ще раз добре перемішати.
7. Відокремити 1/3 сирної суміші, додати до неї мак. Отримані дві маси ложкою по черзі викласти на основу торта.
8. Випікати годину при 170 градусах. Смачного!
Смачно нагодувати родину - це завдання із зірочкою. Кожен день хочеться щось іншого та нового, передають Патріоти України. Картопля є одним із найулюбленіших коренеплодів, які запікають, варять, смажать. Пропонуємо вам ще один варіант страви для вечері...
При смаженні картоплі найважливішим і складним завданням є збереження хрусткої скоринки, передають Патріоти України. Сам коренеплід при цьому всередині має залишитись м’яким та ніжним. Завдяки таким контрастам текстур та смаків страва є такою затребува...