Це дивовижне задоволення за чашкою чаю! Спробуйте приготувати цей чудовий десерт і порадуйте своїх близьких, радять Патріоти України.
1. Просіяне борошно змішати з розпушувачем, сіллю і цукром.
2. Потім додати холодне, нарізане кубиками масло й перемішати тісто вручну до крихти.
3. Потім додати жовтки й замісити м’яке тісто. Влити молоко, зробити з тіста кульку.
4. Викласти тісто у форму, застелену папером для випічки, формуючи бортики. Форму з тістом поставити в холодильник.
5. Збити сир, сметану, цукор, білки й ванілін блендером до однорідної маси.
6. Додати в масу манну крупу й ще раз добре перемішати.
7. Відокремити 1/3 сирної суміші, додати до неї мак. Отримані дві маси ложкою по черзі викласти на основу торта.
8. Випікати годину при 170 градусах. Смачного!
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...