Коли дивишся на цей десерт, то думаєшь: готувати його — ціла наука! Але насправді — ніколи ще пампушки не готувалися так швидко. Все, що вам потрібно зробити, це приготувати просте тісто, і всього за кілька хвилин у вас буде ціла гора яблучних пампушок, радять Патріоти України.
1. У мисці змішати молоко кімнатної температури, яйце, 2-3 чайні ложки рослинної олії, все добре збовтати.
2. Борошно просіяти, всипати розпушувач, сіль і цукор, все добре перемішати. Змішати рідку і суху суміші. Має вийти тісто як для оладок.
3. В окремому посуді змішайте цукрову пудру і корицю.
4. Яблука потрібно очистити і видалити кісточки. Нарізати їх кільцями товщиною 4-5 мм.
5. У підготовлене тісто вмочати часточки яблука і обсмажувати їх на розігрітій олії з обох сторін. Готові золотаві пампушки посипати сумішшю з цукрової пудри та кориці. Смачного чаювання!
Хрусткі, соковиті, з ароматом диму і спецій - правильно замариновані овочі можуть легко обійти навіть найкращий шашлик. І головне - не потрібно ніякої магії, лише кілька інгредієнтів з вашої кухні, передають Патріоти України. Інгредієнти для маринаду (...
Чи замислювалися ви, які риси характеру ви проявляєте у стосунках? Цей психологічний тест допоможе розкрити, як саме ви поводитесь у романтичних зв’язках. Все, що потрібно — обрати одну з п’яти тварин. Результати можуть вас здивувати! Ваша любов — це в...