
Коли дивишся на цей десерт, то думаєшь: готувати його — ціла наука! Але насправді — ніколи ще пампушки не готувалися так швидко. Все, що вам потрібно зробити, це приготувати просте тісто, і всього за кілька хвилин у вас буде ціла гора яблучних пампушок, радять Патріоти України.
1. У мисці змішати молоко кімнатної температури, яйце, 2-3 чайні ложки рослинної олії, все добре збовтати.
2. Борошно просіяти, всипати розпушувач, сіль і цукор, все добре перемішати. Змішати рідку і суху суміші. Має вийти тісто як для оладок.
3. В окремому посуді змішайте цукрову пудру і корицю.
4. Яблука потрібно очистити і видалити кісточки. Нарізати їх кільцями товщиною 4-5 мм.
5. У підготовлене тісто вмочати часточки яблука і обсмажувати їх на розігрітій олії з обох сторін. Готові золотаві пампушки посипати сумішшю з цукрової пудри та кориці. Смачного чаювання!
Використання молока під час варіння – простий, але ефективний спосіб зробити пюре ніжним, кремовим і ароматним. Цей трюк гарантовано сподобається як дітям, так і дорослим, передають Патріоти України.
Дешевий мед у супермаркетах часто привертає увагу низькою ціною та ідеальним золотистим кольором. Однак експерти застерігають: якщо мед довго залишається рідким і коштує підозріло дешево, краще відмовитися від покупки, передають Патріоти України. Такий...