Зовнішній вигляд десерту символізує пагорби, що оточують Зальцбург, а цукрова пудра — засніжені вершини. Традиційно цей десерт подають з журавлиновим сиропом або вершками, інформують Патріоти України.
Відокремте жовтки від білків. Вам знадобиться 5 білків та 3 жовтки. Збийте білки з дрібкою солі до утворення густої піни, потім продовжуйте збивати, додаючи цукор.
Вилийте жовтки в окремий посуд, додайте до них цедру лимона та ванільну есенцію. Добре перемішайте, поступово додаючи білкову піну. Додайте борошно, крохмаль і розпушувач. Все обережно перемішайте лопаткою.
Форму для запікання треба змастити невеликим шматочком вершкового масла, потім викласти половину тіста. Зверху рівномірно розподілити малину і потім з другої половини тіста сформуйте піки (пам’ятаєте, що це гори навколо Зальцбурга).
Випікати десерт в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин.
Зверніть увагу, що піки повинні бути золотистими, але не темними. Якщо пагорби стають коричневими занадто швидко — потрібно знизити температуру в духовці. Найголовніше — не відкривайте духовку до кінця процесу, інакше десерт опаде.
Поки десерт запікається, можна приготувати малинову заправку. Для цього потрібно збити вершки та цукор й змішати повітряну масу з малиною.
Після того, як десерт запечеться, посипте його цукровою пудрою. Подавайте з малиновою заправкою. Смачного!
Курка-гриль - це класика, яку легко зіпсувати. Сухе, гумове, безсмакове м’ясо здатне зіпсувати будь-який обід. Але відома кулінарна експертка Дженніфер Сігл поділилася рецептом, який гарантує ніжне, соковите і ароматне філе щоразу, передають Патріоти У...
Те, що ми їмо, має набагато більший вплив на наше психічне самопочуття, ніж може здаватися на перший погляд. Сучасні дослідження доводять тісний зв’язок між харчуванням і тривожністю, передають Патріоти України. Деякі продукти здатні знижувати рівень с...