Справжнє свято смаку: Рецепт яловичих ребер по-аргентинськи

Асадо – особлива страва для Аргентини. У цій країні гриль є майже у кожному домі чи на балконі. М'ясо готують "асадори" – найстарші чоловіки у сім'ї, які знають, як зробити з яловичого ребра справжнє свято смаку, зазначають Патріоти України.

Рецепт асадо

Час: 40 хвилин

Порцій: 4

Інгредієнти

для асадо:

  • 2 кілогами яловичих ребер (м'ясо повинне бути жирним);
  • сіль;

для соусу чімічуррі:

  • 100 мілілітрів оливкової олії;
  • 50 мілілітрів яблучного оцту;
  • 30 мілілітрів чорного бальзаміку;
  • великий пучок петрушки;
  • великий пучок кінзи;
  • 6 зубчиків часнику;
  • 1 гострий перець;
  • 1 болгарський перець;
  • 3 – 4 гілочки орегано;
  • 3 – 4 скибочки в'ялених томатів;
  • сік одного лимону.

Приготування

  1. Головний секрет асадо: не тримати м'ясо у маринаді, а розкрити його власний смак.
  2. Якщо дозволяє розмір грилю чи сітки, найкраще готувати м'ясо цілісним шматком, якщо ні – порізати на шматки, щоб у кожному була хоча б одна кістка.
  3. Жаримо м'ясо на грилі до утворення скоринки. Солити м'ясо потрібно лише після того, як зняли з вогню – страва має максимально розкрити свій смак. Асадо треба часто перевертати, щоб м'ясо смажилося рівномірно.
  4. Коли асадо вже буде близьким до завершення, готуємо соус: змішуємо оливкову олію, яблучний оцет та бальзамік.
  5. Кладемо у ступку часник, листки орегано, нарізаний та почищений від насіння гострий перець та перетираємо все до стану каші.
  6. Перекладаємо все у ємність до рідких інгредієнтів. Дрібно шинкуємо зелень, в'ялені томати та болгарський перець. Все змішуємо та солимо.
  7. Нарізаємо м'ясо на порційні шматки та поливаємо соусом. Смачного!

Перевірте себе! Ця оптична ілюзія розкриє приховану правду, які ви в стосунках

середа, 1 травень 2024, 18:44

Щоби отримати якісну оцінку своєї особистості, звісно, краще звернутись до психолога. Але деякі підказки можна отримати і з оптичних ілюзій, передають Патріоти України. Те, яким чином ви побачите картинку, здатне продемонструвати деякі особливості робо...

Як замаринувати обрізки лосося для бутербродів

середа, 1 травень 2024, 18:15

Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати, передають Патріоти України. Зверніть увагу, що готові солоні обрізки...