
З кабачків готують різні страви, але мало хто знає, що з цього простого овоча виходять справжні делікатеси. Кулінари поділилися простим рецептом ароматних кабачків в горщиках, передають Патріоти України.
Для їх приготування візьміть один великий кабачок, 300 г картоплі, трохи рослинного масла, 75 г твердого сиру, маленький пучок кропу, сіль за смаком, 5 зубчиків часнику, 100 г сметани і 100 г майонезу. Помийте картоплю і кабачок, потім кабачок наріжте тоненькими кружальцями, а картоплю - пластинами.
Швидко обсмажте овочі в двох сковородах з обох боків до золотистої скоринки і до напівготовності. Поки овочі обсмажуються, приготуйте ароматний соус. Сполосніть пучок кропу, подрібніть, також очистіть і подрібніть часник.
У великій мисці змішайте майонез і сметану, кріп, часник, за смаком приправте сіллю. Дочекайтеся, поки обсмажені кабачки і картопля охолонуть, після чого кожне кільце умочіть в майонезний соус і покладіть овочі в глиняний горщик щільно один до одного. Залийте їх соусом, після чого посипте тертим сиром. Кабачки в глиняних горщиках запікаються в духовці при температурі близько 200 градусів не більше 20 хвилин. Ця страва подається на стіл в гарячому вигляді.
Варені яйця – це джерело корисних речовин, швидкий сніданок та невід’ємний інгредієнт багатьох кулінарних страв, передають Патріоти України. Неприємність полягає лише в тому, що іноді при варінні яєць, особливо вкруту, замість яскравого як сонце жовтка...
Не всім відомий спосіб зберігання вершкового масла у банці з водою і що він дає, передають Патріоти України. Виявляється, ця хитрість рятує не тільки у тих випадках, коли немає холодильника. Таким чином ще можна покращити смакові якості продукту. Ця хи...