Якщо ви шукаєте смачний рецепт осінньої випічки – пиріг з грушею те, що вам потрібно. Завдяки пухкому тісту, відвареним у вині грушами та соусу з прянощами ви на мить перенесетеся у невеличку кондитерську десь в Парижі, або Відні. Пиріг з грушею у вині легко готується та не потребує особливих навичок в кулінарії. Він чудово підійде для святкового та буденного столу, а зовнішній вигляд випічки викличе у вас естетичне задоволення, зазначають Патріоти України.
– 10 – 11 груш;
– 750 мілілітрів червоного вина;
– 100 грамів цукру;
– мікс прянощів (кориця, гвоздика, бадян, кардамон).
Приготування:
Ретельно почистіть груші від шкірки. Обов'язково залишіть у фруктів хвостики.
Перекладіть груші в каструлю хвостиком до верху та посипте цукром.
Додайте мікс прянощів та залийте все вином.
Варіть груші в вині протягом 25 – 30 хвилин на повільному вогні.
Дістаньте груші з каструлі. Винний сироп варіть ще 15 – 20 хвилин на повільному вогні.
Приготування:
Мойва - проста і доступна риба, яку часто обирають для швидкої вечері. Вона смачна, поживна та готується буквально за кілька хвилин. Проте під час смаження багатьох господинь зупиняє характерний запах, який може поширюватися на всю кухню. Уникнути цьог...
Вчені з’ясували, що надмірне споживання солі може підвищити артеріальний тиск та спричинити запалення мозку. Про це пише The Mirror, передають Патріоти України. Для дослідження, як сіль впливає на організм людей та тварин, вчені обрали щурів, оскільки ...