Якщо ви шукаєте смачний рецепт осінньої випічки – пиріг з грушею те, що вам потрібно. Завдяки пухкому тісту, відвареним у вині грушами та соусу з прянощами ви на мить перенесетеся у невеличку кондитерську десь в Парижі, або Відні. Пиріг з грушею у вині легко готується та не потребує особливих навичок в кулінарії. Він чудово підійде для святкового та буденного столу, а зовнішній вигляд випічки викличе у вас естетичне задоволення, зазначають Патріоти України.
– 10 – 11 груш;
– 750 мілілітрів червоного вина;
– 100 грамів цукру;
– мікс прянощів (кориця, гвоздика, бадян, кардамон).
Приготування:
Ретельно почистіть груші від шкірки. Обов'язково залишіть у фруктів хвостики.
Перекладіть груші в каструлю хвостиком до верху та посипте цукром.
Додайте мікс прянощів та залийте все вином.
Варіть груші в вині протягом 25 – 30 хвилин на повільному вогні.
Дістаньте груші з каструлі. Винний сироп варіть ще 15 – 20 хвилин на повільному вогні.
Приготування:
Дослідження Каліфорнійського університету в Ріверсайді показало, що часте споживання соєвої олії може призвести до значного збільшення ваги. Експерименти на мишах продемонстрували: тварини, яких годували їжею з великою кількістю соєвої олії, набирали в...
Як приготувати ідеальний компот із сухофруктів, передають Патріоти України. Компот із сухофруктів не потребує багатогодинного кип’ятіння – достатньо замочування та 15–20 хвилин варіння, після чого потрібно дати йому настоятися. Результат – ароматний, н...