Якщо ви шукаєте смачний рецепт осінньої випічки – пиріг з грушею те, що вам потрібно. Завдяки пухкому тісту, відвареним у вині грушами та соусу з прянощами ви на мить перенесетеся у невеличку кондитерську десь в Парижі, або Відні. Пиріг з грушею у вині легко готується та не потребує особливих навичок в кулінарії. Він чудово підійде для святкового та буденного столу, а зовнішній вигляд випічки викличе у вас естетичне задоволення, зазначають Патріоти України.
– 10 – 11 груш;
– 750 мілілітрів червоного вина;
– 100 грамів цукру;
– мікс прянощів (кориця, гвоздика, бадян, кардамон).
Приготування:
Ретельно почистіть груші від шкірки. Обов'язково залишіть у фруктів хвостики.
Перекладіть груші в каструлю хвостиком до верху та посипте цукром.
Додайте мікс прянощів та залийте все вином.
Варіть груші в вині протягом 25 – 30 хвилин на повільному вогні.
Дістаньте груші з каструлі. Винний сироп варіть ще 15 – 20 хвилин на повільному вогні.
Приготування:
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...