Якщо ви шукаєте смачний рецепт осінньої випічки – пиріг з грушею те, що вам потрібно. Завдяки пухкому тісту, відвареним у вині грушами та соусу з прянощами ви на мить перенесетеся у невеличку кондитерську десь в Парижі, або Відні. Пиріг з грушею у вині легко готується та не потребує особливих навичок в кулінарії. Він чудово підійде для святкового та буденного столу, а зовнішній вигляд випічки викличе у вас естетичне задоволення, зазначають Патріоти України.
– 10 – 11 груш;
– 750 мілілітрів червоного вина;
– 100 грамів цукру;
– мікс прянощів (кориця, гвоздика, бадян, кардамон).
Приготування:
Ретельно почистіть груші від шкірки. Обов'язково залишіть у фруктів хвостики.
Перекладіть груші в каструлю хвостиком до верху та посипте цукром.
Додайте мікс прянощів та залийте все вином.
Варіть груші в вині протягом 25 – 30 хвилин на повільному вогні.
Дістаньте груші з каструлі. Винний сироп варіть ще 15 – 20 хвилин на повільному вогні.
Приготування:
Кава – це не лише улюблений напій, який допомагає прокинутися вранці, а й потужний стимулятор, здатний впливати на наш організм. Однак, як і з будь-яким іншим засобом, важливо не перестаратися, передають Патріоти України. Надмірне споживання кави може ...
Напевно, кожна господиня під час приготування картоплі стикається з таким явищем, як поява піни. Багато хто намагається її видалити, оскільки вважає, що з картоплі разом із піною виходять хімікати та різні шкідливі речовини, передають Патріоти України....