Справжній осінній смак: Швидкий рецепт корисного крем-супу із солодких перців

Якщо у вас залежалися солодкі перці, а фарширувати їх не має бажання, ми пропонуємо вам приготувати з них поживний крем-суп. Рецепт доволі простий, більшість процесів за вас зробить техніка, тому ми сміло можемо назвати цю страву легкою для початківців, радять Патріоти України.

Рецепт крем-супу з солодких перців

  • Час: 50 хвилин
  • Порції: 2

Інгредієнти:


Приготування:

  1. Помийте перці та видаліть насіння з серединок.
  2. Вкрийте деко для випікання перців шаром харчової фольги.
  3. Розігрійте духовку до 200 градусів.
  4. До оливкової олії додайте гілочку свіжого розмарину та трішки примніть її кулінарною кісточкою.
  5. Викладіть на деко перці та змастіть олією.
  6. Почистіть часник від лушпиння та викладіть до перців.
  7. Випікайте їх в духовці протягом 20 хвилин. Далі зменште градуси в духовці до 190 та випікайте ще 15 хвилин.
  8. Готові перці охолодіть та зніміть шкірку.
  9. Перекладіть філе солодких перців в чашу блендера разом з випеченим часником і подрібніть все в однорідну масу.
  10. Розлийте крем-суп по тарілках, зверху обов'язково поперчіть його та додайте трішки солі.
  11. В центр тарілки викладіть цілу кульку бурати та подавайте страву до столу. Смачного!
Джерело: 24 канал

Теплі чи холодні: Ось якої температури мають бути яйця для випічки

понеділок, 9 червень 2025, 19:30

Кожен, хто коли-небудь займався випічкою, знає, що навіть найдрібніші деталі можуть вплинути на кінцевий результат. Однією з таких деталей є температура яєць. Часто в рецептах зазначено, що яйця повинні бути кімнатної температури, але чому це так важли...

Чому немає сенсу вимочувати курку перед приготуванням

понеділок, 9 червень 2025, 19:02

Деякі господарки рекомендують вимочувати курку перед приготуванням. Вони уточнюють, що цю процедуру потрібно проводити з тушками курок, яких виростили на спеціальних фермах, до домашніх це не стосується, передають Патріоти України. Птахам дають комбіко...