Якщо у вас залежалися солодкі перці, а фарширувати їх не має бажання, ми пропонуємо вам приготувати з них поживний крем-суп. Рецепт доволі простий, більшість процесів за вас зробить техніка, тому ми сміло можемо назвати цю страву легкою для початківців, радять Патріоти України.
Рецепт крем-супу з солодких перців
Час: 50 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
Приготування:
Помийте перці та видаліть насіння з серединок.
Вкрийте деко для випікання перців шаром харчової фольги.
Розігрійте духовку до 200 градусів.
До оливкової олії додайте гілочку свіжого розмарину та трішки примніть її кулінарною кісточкою.
Викладіть на деко перці та змастіть олією.
Почистіть часник від лушпиння та викладіть до перців.
Випікайте їх в духовці протягом 20 хвилин. Далі зменште градуси в духовці до 190 та випікайте ще 15 хвилин.
Готові перці охолодіть та зніміть шкірку.
Перекладіть філе солодких перців в чашу блендера разом з випеченим часником і подрібніть все в однорідну масу.
Розлийте крем-суп по тарілках, зверху обов'язково поперчіть його та додайте трішки солі.
В центр тарілки викладіть цілу кульку бурати та подавайте страву до столу. Смачного!
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...
Кожна господиня обирає для себе ідеальний маринад для м’яса, щоб було соковитим, ароматним, ніжним. Зазвичай різні види м’яса потребують особливої заправки, але цей маринад універсальний, бо підійде курятині, яловичині чи свинині, передають Патріоти Ук...