Справжній осінній смак: Швидкий рецепт корисного крем-супу із солодких перців

Якщо у вас залежалися солодкі перці, а фарширувати їх не має бажання, ми пропонуємо вам приготувати з них поживний крем-суп. Рецепт доволі простий, більшість процесів за вас зробить техніка, тому ми сміло можемо назвати цю страву легкою для початківців, радять Патріоти України.

Рецепт крем-супу з солодких перців

  • Час: 50 хвилин
  • Порції: 2

Інгредієнти:


Приготування:

  1. Помийте перці та видаліть насіння з серединок.
  2. Вкрийте деко для випікання перців шаром харчової фольги.
  3. Розігрійте духовку до 200 градусів.
  4. До оливкової олії додайте гілочку свіжого розмарину та трішки примніть її кулінарною кісточкою.
  5. Викладіть на деко перці та змастіть олією.
  6. Почистіть часник від лушпиння та викладіть до перців.
  7. Випікайте їх в духовці протягом 20 хвилин. Далі зменште градуси в духовці до 190 та випікайте ще 15 хвилин.
  8. Готові перці охолодіть та зніміть шкірку.
  9. Перекладіть філе солодких перців в чашу блендера разом з випеченим часником і подрібніть все в однорідну масу.
  10. Розлийте крем-суп по тарілках, зверху обов'язково поперчіть його та додайте трішки солі.
  11. В центр тарілки викладіть цілу кульку бурати та подавайте страву до столу. Смачного!
Джерело: 24 канал

Смакота! Як приготувати апетитне сало в цибулинні

неділя, 19 січень 2025, 7:14

Всі знають про спосіб фарбування крашанок у цибулинні. Але ним прекрасно можна “пофарбувати” сало, надавши йому апетитного кольору. Готувати просто, а смакує неймовірно, передають Патріоти України. На 1 кг сала або почеревини приготуйте маринад, який с...

Секрет господинь! Як приготувати тушковане м’ясо, яке розпадається на волокна

неділя, 19 січень 2025, 6:13

М’ясо за цим рецептом виходить м’яким, навіть яловичина здається, що ніжна, мов куряче філе. Ідеальна м’ясна підлива до гарніру розпадається на волокна варто лише взяти губами шматочок, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Свіже м’ясо ріжемо таким...