Справжній осінній смак: Швидкий рецепт корисного крем-супу із солодких перців

Якщо у вас залежалися солодкі перці, а фарширувати їх не має бажання, ми пропонуємо вам приготувати з них поживний крем-суп. Рецепт доволі простий, більшість процесів за вас зробить техніка, тому ми сміло можемо назвати цю страву легкою для початківців, радять Патріоти України.

Рецепт крем-супу з солодких перців

  • Час: 50 хвилин
  • Порції: 2

Інгредієнти:


Приготування:

  1. Помийте перці та видаліть насіння з серединок.
  2. Вкрийте деко для випікання перців шаром харчової фольги.
  3. Розігрійте духовку до 200 градусів.
  4. До оливкової олії додайте гілочку свіжого розмарину та трішки примніть її кулінарною кісточкою.
  5. Викладіть на деко перці та змастіть олією.
  6. Почистіть часник від лушпиння та викладіть до перців.
  7. Випікайте їх в духовці протягом 20 хвилин. Далі зменште градуси в духовці до 190 та випікайте ще 15 хвилин.
  8. Готові перці охолодіть та зніміть шкірку.
  9. Перекладіть філе солодких перців в чашу блендера разом з випеченим часником і подрібніть все в однорідну масу.
  10. Розлийте крем-суп по тарілках, зверху обов'язково поперчіть його та додайте трішки солі.
  11. В центр тарілки викладіть цілу кульку бурати та подавайте страву до столу. Смачного!
Джерело: 24 канал

Ось як розпізнати зіпсовану курку. Ніколи її не їжте! Біль у шлунку - це лише початок

понеділок, 24 листопад 2025, 19:15

Ви купуєте курку, але не впевнені у її свіжості? Деякі ознаки можуть лякати, але не завжди означають, що м’ясо зіпсоване. Дізнайтеся, на що варто звертати увагу, щоб уникнути харчових отруєнь, передають Патріоти України. Білі смуги на грудках часто зус...

Розставлено крапки над "і": Чи треба накривати каструлю кришкою, коли вариться суп, чи ні

понеділок, 24 листопад 2025, 17:50

Кожен, хто готує вдома перші страви, хоча б раз задавався цим запитанням: закривати каструлю кришкою під час приготування чи залишати суп відкритим. І професійні кухарі наголошують, що саме від цього залежить смак, аромат і прозорість бульйону. Та насп...