Якщо у вас залежалися солодкі перці, а фарширувати їх не має бажання, ми пропонуємо вам приготувати з них поживний крем-суп. Рецепт доволі простий, більшість процесів за вас зробить техніка, тому ми сміло можемо назвати цю страву легкою для початківців, радять Патріоти України.
Рецепт крем-супу з солодких перців
Час: 50 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
Приготування:
Помийте перці та видаліть насіння з серединок.
Вкрийте деко для випікання перців шаром харчової фольги.
Розігрійте духовку до 200 градусів.
До оливкової олії додайте гілочку свіжого розмарину та трішки примніть її кулінарною кісточкою.
Викладіть на деко перці та змастіть олією.
Почистіть часник від лушпиння та викладіть до перців.
Випікайте їх в духовці протягом 20 хвилин. Далі зменште градуси в духовці до 190 та випікайте ще 15 хвилин.
Готові перці охолодіть та зніміть шкірку.
Перекладіть філе солодких перців в чашу блендера разом з випеченим часником і подрібніть все в однорідну масу.
Розлийте крем-суп по тарілках, зверху обов'язково поперчіть його та додайте трішки солі.
В центр тарілки викладіть цілу кульку бурати та подавайте страву до столу. Смачного!
Ти, напевно, і так майстер у приготуванні шашлику, але, як відомо, досконалості немає меж! Тому редакція Prostoway вирішила зайвий раз нагадати грубі помилки у приготуванні смаженого м’яса, які найчастіше називають відомі кухарі та професійні шашличник...