Щоб зробити жорстке м’ясо м’яким і соковитим, можна використовувати кілька методів, передають Патріоти України.
Маринади розм’якшують волокна м’яса завдяки кислотам або ферментам.
М'ясо можна відбити молотком або тильною стороною ножа. Це руйнує жорсткі волокна.
Жорстке м’ясо (яловичина, баранина) стає м’яким при довгому приготуванні:
Натерти м’ясо сіллю на 30-60 хвилин перед приготуванням – це зробить його соковитішим. Потім змити сіль та промокнути паперовим рушником.
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...