Щоб зробити жорстке м’ясо м’яким і соковитим, можна використовувати кілька методів, передають Патріоти України.
Маринади розм’якшують волокна м’яса завдяки кислотам або ферментам.
М'ясо можна відбити молотком або тильною стороною ножа. Це руйнує жорсткі волокна.
Жорстке м’ясо (яловичина, баранина) стає м’яким при довгому приготуванні:
Натерти м’ясо сіллю на 30-60 хвилин перед приготуванням – це зробить його соковитішим. Потім змити сіль та промокнути паперовим рушником.
Розповідаємо, які продукти, крім кави, допоможуть швидко прокинутися і зарядять енергією на весь наступний день, передають Патріоти України. Однією з найпоширеніших причин сонливості та недосипання є зневоднення організму. Іноді, щоб прокинутися та доп...
Рис здається незамінним компонентом, без якого неможливо уявити класичні голубці. Крупа чудово вбирає м’ясний сік і робить страву більш гармонійною та збалансованою. Проте будь-якій господині часом хочеться відійти від класичної рецептури, спробувавши ...