
Щоб зробити жорстке м’ясо м’яким і соковитим, можна використовувати кілька методів, передають Патріоти України.
Маринади розм’якшують волокна м’яса завдяки кислотам або ферментам.
М'ясо можна відбити молотком або тильною стороною ножа. Це руйнує жорсткі волокна.
Жорстке м’ясо (яловичина, баранина) стає м’яким при довгому приготуванні:
Натерти м’ясо сіллю на 30-60 хвилин перед приготуванням – це зробить його соковитішим. Потім змити сіль та промокнути паперовим рушником.
Домашня квашена капуста - справжній суперфуд, багатий на вітамін С і корисні ферменти. Квашену капусту ще називають еліксиром молодості для жінок. Вона легко готується, зберігає свіжість і смак, а головне - не має нічого спільного з маринованою капусто...
Чорна кава та еспресо - популярні способи приготувати напій із кавових зерен, проте за рівнем кофеїну та антиоксидантів вони помітно відрізняються, передають Патріоти України. Якщо порівнювати однакові за об'ємом порції, еспресо зазвичай виявляється бі...