Щоб зробити жорстке м’ясо м’яким і соковитим, можна використовувати кілька методів, передають Патріоти України.
Маринади розм’якшують волокна м’яса завдяки кислотам або ферментам.
М'ясо можна відбити молотком або тильною стороною ножа. Це руйнує жорсткі волокна.
Жорстке м’ясо (яловичина, баранина) стає м’яким при довгому приготуванні:
Натерти м’ясо сіллю на 30-60 хвилин перед приготуванням – це зробить його соковитішим. Потім змити сіль та промокнути паперовим рушником.
Плов часто здається простою стравою, але навіть досвідчені кулінари іноді стикаються з проблемою – замість апетитного, розсипчастого гарніру виходить клейка каша. Причин цьому може бути кілька, і більшість із них – це базові помилки, які легко виправит...
Якщо ти п’єш багато кави протягом дня, варто перевірити свій рівень холестерину - кофеїн може його підвищувати. На це також впливає спосіб приготування кави та стать людини. Жінкам краще уникати певних видів напою, передають Патріоти України. Норвезькі...