Справжній секрет сімейного щастя: Старий литовський рецепт хрусткого печива з горіхами

Це швидке, легке і дійсно смачне печиво, яке подобається всім, зазначають Патріоти України.

Нам знадобиться:

  • 250 г борошна
  • 100 г цукрової пудри
  • 150 г вершкового масла
  • 50 г мигдалю
  • 3 яєчних жовтки — для тесту
  • 3 білки — для панира
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • дрібка солі
  • улюблений джем або густе варення

Приготування:

1. У мисці змішайте борошно, розпушувач, цукрову пудру, ванільний цукор, сіль, яєчні жовтки і масло. Має вийти м’яке тісто. Його потрібно загорнути в плівку і покласти на 30 хвилин в холодильник.

2. Робимо дрібну крихту з мигдальних горіхів. Окремо — збиваємо яєчні білки виделкою.

3. З тіста сформуйте кульки розміром з волоський горіх. Кожну кульку вмочуємо у збитий білок, потім — в мигдальну крихту.

4. Викладаємо печиво на деко і в кожному робимо поглиблення для начинки і наповнюємо його варенням.

5. Духовку розігріваємо до 160 градусів і випікаємо печиво до готовності — зазвичай для цього потрібно 20 хвилин. До речі, мигдаль можна замінити на будь-які горіхи або кокосову стружку. Смачного!

Найсмачніше і ароматне хачапурі - готується буквально за лічені хвилини

понеділок, 27 березень 2023, 13:12

На аромат свіжої випічки вся рідня злітається моментально, передають Патріоти України. Дуже смачні хачапурі готові, пригощайте рідних, а рецептом діліться зі знайомими!

Така заготовка повинна бути в кожному домі. Ідеальна закуска з тонкого сала за копійки

понеділок, 27 березень 2023, 11:07

Оригінальна і смачна закуска з сала і м’яса, з додаванням овочів. Таку намазку на бутерброди ви оціните належним чином, передають Патріоти України. Тонке сало подрібнюємо за допомогою м’ясорубки. М’ясо також пропускаємо через м’ясорубки. Порада: що сто...