Курячі ніжки у карамельному соусі стануть коронною стравою будь-якого святкового столу. Апетитні, з рум'яною скоринкою і соковиті всередині - таке м'ясо точно гідно оцінять. А головне його легко готувати та не потрібно витрачати багато грошей на продукти, передають Патріоти України
Курка залишається серед доступних видів м'яса навіть в умовах економічної кризи в країні. Курячі ніжки або крильця можна приготувати різними способами. Однак один із найвдаліших – у солодкому та гострому карамельному соусі.
Вам знадобляться:
Пропустіть часник через прес і обсмажте його, після чого додайте мед із цукром і перемішайте. Потім поверніть курячі ніжки в сковороду, накрийте кришкою і тушкуйте протягом 20 хвилин на повільному вогні. Не забудьте в процесі приготування перевернути їх на інший бік.
При подачі м'ясо посипати дрібно нарізаною зеленню. Курячі ніжки в карамельному соусі найбільше гармонійно поєднуються з легким овочевим салатом і будь-яким гарніром. Смачного!
Щоб відрізнити справжнє вершкове масло від фальсифікату, зверніть увагу на такі ознаки, передають Патріоти України. На упаковці має бути написано «Масло вершкове» та зазначена жирність не менше 72,5% (оптимально 82,5%). Висновок: найкращий спосіб пере...
Це питання, яке часто викликає суперечки, і відповідь залежить від контексту вашого харчування та загального здоров'я, передають Патріоти України. Білий хліб може бути менш корисним у порівнянні з іншими видами хліба, такими як цільнозерновий, через кі...