Курячі ніжки у карамельному соусі стануть коронною стравою будь-якого святкового столу. Апетитні, з рум'яною скоринкою і соковиті всередині - таке м'ясо точно гідно оцінять. А головне його легко готувати та не потрібно витрачати багато грошей на продукти, передають Патріоти України
Курка залишається серед доступних видів м'яса навіть в умовах економічної кризи в країні. Курячі ніжки або крильця можна приготувати різними способами. Однак один із найвдаліших – у солодкому та гострому карамельному соусі.
Вам знадобляться:
Пропустіть часник через прес і обсмажте його, після чого додайте мед із цукром і перемішайте. Потім поверніть курячі ніжки в сковороду, накрийте кришкою і тушкуйте протягом 20 хвилин на повільному вогні. Не забудьте в процесі приготування перевернути їх на інший бік.
При подачі м'ясо посипати дрібно нарізаною зеленню. Курячі ніжки в карамельному соусі найбільше гармонійно поєднуються з легким овочевим салатом і будь-яким гарніром. Смачного!
Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...