
Під час смаження картопля часто прилипає до сковорідки, або ж просто розвалюється. Тому в результаті страва стає не дуже привабливою. Як посмажити ідеальну картоплю, повідомили на сторінці "kuznecova_pp" в Instagram, передають Патріоти України.
Зокрема, перед тим, як налити олію на сковорідку, поверхню потрібно присипати сіллю і перемішати декілька секунд. Спеція вбере зайву вологу, і страва вийде цілісною, хрусткою і золотистою. А найголовніше вона не буде розбризкуватись олія. В результаті картопля стане смачною та привабливою.
Щоб картопелька вийшла смачною, масло ароматизують часником, перцем, мускатним горіхом або іншими спеціями на ваш смак. Використовуйте жир в міру, щоб не "втопився" нижній шар картоплі. Корисніше смажити на рафінованій олії, в ньому менше калорій. На салі або смальці виходить смачніше.
Якщо картоплю ви наріжете соломкою або брусочками, то вона вийде хрусткою, засмаженою і з золотистою скоринкою. А якщо поріжете кубиками, то буде рум'яної, м'якою і соковитою.
Коли взимку день скорочується до кількох годин світла, організм переходить на інший ритм. Ми раніше втомлюємося, частіше хочемо тепла та затишку, і нерідко вечеряємо значно пізніше, ніж варто, передають Патріоти України. Та наука дедалі наполегливіше н...
Спагеті - одна з найпростіших і найшвидших у приготуванні страв. Готувати їх можна з олією, спеціями, соусами. Але, дуже важливо знати, як їх правильно варити і скільки хвилин, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, ...