Справжнім господиням на замітку: Цей лайфхак допоможе, щоб картопля при смаженні не прилипала до сковорідки

Під час смаження картопля часто прилипає до сковорідки, або ж просто розвалюється. Тому в результаті страва стає не дуже привабливою. Як посмажити ідеальну картоплю, повідомили на сторінці "kuznecova_pp" в Instagram, передають Патріоти України.

Так, фахівці поділились простим лайфхаком, за допомогою якого продукт можна врятувати та зробити його апетитним і дуже смачним.

Зокрема, перед тим, як налити олію на сковорідку, поверхню потрібно присипати сіллю і перемішати декілька секунд. Спеція вбере зайву вологу, і страва вийде цілісною, хрусткою і золотистою. А найголовніше вона не буде розбризкуватись олія. В результаті картопля стане смачною та привабливою.

Щоб картопелька вийшла смачною, масло ароматизують часником, перцем, мускатним горіхом або іншими спеціями на ваш смак. Використовуйте жир в міру, щоб не "втопився" нижній шар картоплі. Корисніше смажити на рафінованій олії, в ньому менше калорій. На салі або смальці виходить смачніше.

Якщо картоплю ви наріжете соломкою або брусочками, то вона вийде хрусткою, засмаженою і з золотистою скоринкою. А якщо поріжете кубиками, то буде рум'яної, м'якою і соковитою.

Смакота! Олів’є з курячою грудкою та заправкою з гірчицею на новий лад

середа, 23 квітень 2025, 18:12

Олів’є з курячою грудкою та заправкою з гірчицею стоїть на вищому гастрономічному рівні, ніж звичайний завдяки декільком кулінарним хитрощам, передають Патріоти України. Для соусу:. Приготуйте соус для олів’є. Зваріть круто яйця (не більше 7 хвилин піс...

Є секрет! Як відварити яловичину, щоб вона вийшла ніжною та смачною

середа, 23 квітень 2025, 17:12

Відварена яловичина – дуже корисний для здоров’я продукт. Приготовлена таким чином яловичина забезпечує організм залізом і підтримує рівень еритроцитів у крові. Якщо знати спосіб, завдяки якому навіть найжорсткіше м’ясо стане м’яким, вийде приготувати ...