Справжнісінький домашній заливний пиріг з грибами. Ще не встигне охолонути, як все з'їсте!

Заливний пиріг на кефірі - все змішав і готово. Не потрібно вимішувати тісто, рецепт без проблем, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Яйця курячі — 3 шт.
  • Сіль — 1 щіпка.
  • Кефір (густий) — 350 мл.
  • Вершкове масло — 200 г.
  • Цукор — 1 ч. л.
  • Борошно — 200 г.
  • Розпушувач для тіста — 4 г.

Начинка для пирога:

  • Цибуля ріпчаста ( велика) — 1 шт.
  • Гриби печериці — 800 грам.
  • Рослинна олія (для смаження) — 4 ст. л.
  • Цибуля зелена — 1 пучок.
  • Кріп — 1/2 пучка.
  • Курячі яйця ( варені) — 2 шт.
  • Соєвий соус — 1 ст. л.
  • Сіль — 1 щіпка.
  • Перець чорний мелений — 1 щіпка.

Приготування:

  • Підготувати всі інгредієнти.
  • Змішати усі продукти на тісто.
  • Ретельно перемішати міксером.
  • Нарізати цибулю, печериці.
  • Обсмажити до готовності
  • Нарізати зелень, відварити 2 яйця.
  • Змішати всю начинку, заправити.
  • Залити у форму для випічки половину тіста.
  • Потім викласти начинку і залити залишком тіста зверху.
  • Запікати 60 хвилин при 180 градусів.

Смачного!

Господиням на замітку! Які хитрощі дозволять посмажити рибу без неприємного запаху

субота, 18 січень 2025, 10:10

Риба є смачним та корисним продуктом харчування, тому періодично її варто обов’язково включати до раціону. Однак з її неприємним ароматом, що виникає у процесі смаження, не завжди впорається навіть потужна витяжка, передають Патріоти України. Але від н...

Є секрет! Що додати в пляшку, щоб оливкова олія вийшла ароматнішою і набула пікантного смаку

субота, 18 січень 2025, 9:09

Оливкова олія набагато корисніша за соняшникову. Це джерело олеїнової кислоти та багатьох інших важливих для людського організму сполук. Втім, для смаження оливкову олію використовувати не варто. А ось для заправки салатів вона смакує ідеально, передаю...