Спробуйте не смажити: Рецепт ідеальних котлет у духовці від популярної блогерки

Виявляється, щоб приготувати смачні, соковиті, ароматні котлети не потрібна сковорода і газова конфорка. Секрет приготування найкращих котлет - духовка, з якої ви через півгодини дістанете неймовірно смачну м'ясну страву. Про це розповіла відомий фуд-блогер Alina FooDee, передають Патріоти України.

Інгредієнти для котлет в духовці

  • 800 г фаршу (найкраще свинячий ошийок)
  • 100-130 г цибулі (1 середня цибулина)
  • 5 шматочків батона (краще сухого)
  • 150-200 г молока
  • 1 зубчик часнику
  • Сіль, чорний мелений перець - за смаком

Покрокове приготування котлет

  • Залийте батон молоком і залиште на 10 хвилин.
  • Перемеліть м'ясо на м'ясорубці, а також цибулю, часник і батон.
  • Посоліть і поперчіть фарш.
  • Відбийте фарш мінімум 10-15 разів, щоб котлети тримали форму.
  • Сформуйте котлети, викладіть на деко і запікайте 30-35 хвилин при температурі 200-210 градусів.

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...