Спробуйте, це дуже смачно: Рецепт італійського кашотто з буряком та куркою

Пропонуємо вам рецепт кашотто з перлової крупи з буряком, куркою та капустою. Кашотто – це відомий аналог італійського різотто, але замість рису використовується перловка або гречка. Завдяки додаванню овочів страва виходить корисною та поживною. Спробуйте – це дійсно смачно, радять Патріоти України.

Рецепт кашотто з буряком та куркою

Час: 1 година
Порцій: 2

Інгредієнти:

  • 350 грамів курячого філе;
  • 1 столова ложка соєвого соусу;
  • 3 столові ложки оливкової олії;
  • пів цибулини;
  • 1/2 чайної ложки сушеного чебрецю;
  • 1/4 склянки сухої перлової крупи;
  • 1/4 склянки білого вина;
  • 300 грамів буряка;
  • 1/2 склянки курячого бульйону;
  • 2 великі жмені молодої капусти;
  • сіль, перець до смаку.

Приготування:

  1. Курку нарізати кубиками, приправити сіллю, перцем, полити соєвим соусом і столовою ложкою оливкової олії, ретельно перемішати.
  2. У велику сковороду налийте 2 столові ложки оливкової олії та обсмажте курку.
  3. Додайте нарізану кубиками цибулю, посипте чебрецем і, помішуючи, смажте близько 2 хвилин, поки овочі не стануть м’якими.
  4. Додайте крупу та обсмажте їх разом деякий час.
  5. Влийте вино і варіть 1 – 2 хвилини.
  6. Додайте очищений і натертий буряк і обсмажте їх разом.
  7. Влийте гарячий бульйон, перемішайте і доведіть до кипіння.
  8. Приправте свіжомеленим перцем і сіллю.
  9. Після закипання накрийте кришкою і варіть близько 25 хвилин, постійно перемішуючи. Потім зніміть кришку і помішуйте, нехай випарується решта рідини.
  10. Додайте нарізане листя капусти та тушіть близько 10 хвилин, обережно помішуючи, поки капуста не стане м’якою. Смачного!

Все можна виправити! Що робити, якщо суп вийшов занадто жирним

вівторок, 3 червень 2025, 10:04

У процесі приготування супу можна не розрахувати кількість жирних компонентів, через що смакові якості бульйону помітно погіршуються. Однак це не означає, що перша страва безнадійно зіпсована. Є три простих способи, які допоможуть усе виправити. У чому...

Не робіть так! Яка помилка може зіпсувати смак котлет і зробить їх менш соковитими

вівторок, 3 червень 2025, 9:12

Якщо ви любите ароматні, рум’яні та смачні котлетки, спробуйте застосувати в процесі їх приготування ці правила – така м’ясна страва стане ще соковитішою та апетитнішою, передають Патріоти України. У процесі приготування котлет відмовтеся від використа...