Пропонуємо вам рецепт кашотто з перлової крупи з буряком, куркою та капустою. Кашотто – це відомий аналог італійського різотто, але замість рису використовується перловка або гречка. Завдяки додаванню овочів страва виходить корисною та поживною. Спробуйте – це дійсно смачно, радять Патріоти України.
Рецепт кашотто з буряком та куркою
Час: 1 година
Порцій: 2
Інгредієнти:
- 350 грамів курячого філе;
- 1 столова ложка соєвого соусу;
- 3 столові ложки оливкової олії;
- пів цибулини;
- 1/2 чайної ложки сушеного чебрецю;
- 1/4 склянки сухої перлової крупи;
- 1/4 склянки білого вина;
- 300 грамів буряка;
- 1/2 склянки курячого бульйону;
- 2 великі жмені молодої капусти;
- сіль, перець до смаку.
Приготування:
- Курку нарізати кубиками, приправити сіллю, перцем, полити соєвим соусом і столовою ложкою оливкової олії, ретельно перемішати.
- У велику сковороду налийте 2 столові ложки оливкової олії та обсмажте курку.
- Додайте нарізану кубиками цибулю, посипте чебрецем і, помішуючи, смажте близько 2 хвилин, поки овочі не стануть м’якими.
- Додайте крупу та обсмажте їх разом деякий час.
- Влийте вино і варіть 1 – 2 хвилини.
- Додайте очищений і натертий буряк і обсмажте їх разом.
- Влийте гарячий бульйон, перемішайте і доведіть до кипіння.
- Приправте свіжомеленим перцем і сіллю.
- Після закипання накрийте кришкою і варіть близько 25 хвилин, постійно перемішуючи. Потім зніміть кришку і помішуйте, нехай випарується решта рідини.
- Додайте нарізане листя капусти та тушіть близько 10 хвилин, обережно помішуючи, поки капуста не стане м’якою. Смачного!
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...