Спробуйте, це дуже смачно: Рецепт італійського кашотто з буряком та куркою

Пропонуємо вам рецепт кашотто з перлової крупи з буряком, куркою та капустою. Кашотто – це відомий аналог італійського різотто, але замість рису використовується перловка або гречка. Завдяки додаванню овочів страва виходить корисною та поживною. Спробуйте – це дійсно смачно, радять Патріоти України.

Рецепт кашотто з буряком та куркою

Час: 1 година
Порцій: 2

Інгредієнти:

  • 350 грамів курячого філе;
  • 1 столова ложка соєвого соусу;
  • 3 столові ложки оливкової олії;
  • пів цибулини;
  • 1/2 чайної ложки сушеного чебрецю;
  • 1/4 склянки сухої перлової крупи;
  • 1/4 склянки білого вина;
  • 300 грамів буряка;
  • 1/2 склянки курячого бульйону;
  • 2 великі жмені молодої капусти;
  • сіль, перець до смаку.

Приготування:

  1. Курку нарізати кубиками, приправити сіллю, перцем, полити соєвим соусом і столовою ложкою оливкової олії, ретельно перемішати.
  2. У велику сковороду налийте 2 столові ложки оливкової олії та обсмажте курку.
  3. Додайте нарізану кубиками цибулю, посипте чебрецем і, помішуючи, смажте близько 2 хвилин, поки овочі не стануть м’якими.
  4. Додайте крупу та обсмажте їх разом деякий час.
  5. Влийте вино і варіть 1 – 2 хвилини.
  6. Додайте очищений і натертий буряк і обсмажте їх разом.
  7. Влийте гарячий бульйон, перемішайте і доведіть до кипіння.
  8. Приправте свіжомеленим перцем і сіллю.
  9. Після закипання накрийте кришкою і варіть близько 25 хвилин, постійно перемішуючи. Потім зніміть кришку і помішуйте, нехай випарується решта рідини.
  10. Додайте нарізане листя капусти та тушіть близько 10 хвилин, обережно помішуючи, поки капуста не стане м’якою. Смачного!

А ви це знали? Навіщо під час тушкування капусти досвідчені господині додають черствий хліб

субота, 22 лютий 2025, 23:10

Тушкована капуста – страва бюджетна, смачна і дуже популярна, передають Патріоти України. Багато господинь люблять її подавати до столу, оскільки з такою стравою можна суттєво заощадити та нагодувати родину смачною вечерею. Проте процес приготування ка...

Не відірватися! Смачна піца з листково-дріжджового тіста - перекус нашвидкуруч

субота, 22 лютий 2025, 18:04

Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...