Пиріг виходить дуже пишний. Не соромно поставити і на святковий стіл, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування:
Готуємо сирну начинку. Змішуємо сир, вбите яйце, цукор і цедру лимона до однорідності, не залишаючи грудочок сиру.
У кефір кімнатної температури всипаємо соду, перемішуємо і чекаємо поки з’явиться пишна піна. Вбиваємо 2 яйця, додаємо цукор, ванілін і олію. Ретельно перемішайте вінчиком.
Змішуємо борошно з розпушувачем і просіваємо в рідкий склад. Перемішуємо до однорідності. За консистенцією маса схожа на тісто для оладок, тільки більш масляниста і глянсова .
Застеляємо форму пергаментом і виливаємо тісто. Формуємо з сирної маси великі кульки і укладаємо їх в тісто в окремих місцях, щоб частина кульок визирала назовні.
Випікаємо при 180 С протягом 40-45 хвилин до готовності. Визначаємо готовність за допомогою дерев’яної шпажки, до неї не повинно приставати тісто.
Після охолодження пиріг наріжте на порційні шматки.
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навколо неї існує безліч міфів. Декілька поширених тверджень давно спростовані науковцями, передають Патріоти України. Міф 1: Кава зневоднює Правда: кава містить воду, і помірне споживання не призводи...
Дверцята холодильника — найзручніше місце для швидкого доступу до продуктів, але не всі продукти там зберігаються безпечно. Через постійні перепади температури вони можуть швидко псуватися або втрачати користь, передають Патріоти України. Продукти, як...