Пиріг виходить дуже пишний. Не соромно поставити і на святковий стіл, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування:
Готуємо сирну начинку. Змішуємо сир, вбите яйце, цукор і цедру лимона до однорідності, не залишаючи грудочок сиру.
У кефір кімнатної температури всипаємо соду, перемішуємо і чекаємо поки з’явиться пишна піна. Вбиваємо 2 яйця, додаємо цукор, ванілін і олію. Ретельно перемішайте вінчиком.
Змішуємо борошно з розпушувачем і просіваємо в рідкий склад. Перемішуємо до однорідності. За консистенцією маса схожа на тісто для оладок, тільки більш масляниста і глянсова .
Застеляємо форму пергаментом і виливаємо тісто. Формуємо з сирної маси великі кульки і укладаємо їх в тісто в окремих місцях, щоб частина кульок визирала назовні.
Випікаємо при 180 С протягом 40-45 хвилин до готовності. Визначаємо готовність за допомогою дерев’яної шпажки, до неї не повинно приставати тісто.
Після охолодження пиріг наріжте на порційні шматки.
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...
Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...