Втомилися вигадувати, що нового приготувати з картоплі? Підкинемо вам ідею швидкого та поживного салату. Він чудово смакує й самостійно, і як гарнір, зазначають Патріоти України.
Рецепт салату з рожевої картоплі
Час: 22 хвилини
Порції: 8
Приготування:
Ретельно помийте картоплю під проточною водою. Розріжте її на четвертинки. Відваріть картоплю у підсоленій воді 10 – 12 хвилин.
Відкиньте на друшляк і промийте під холодною проточною водою.
Викладіть її на деко та залишіть до повного охолодження картоплі (приблизно 10 хвилин).
Поки картопля остигає, змішайте оливкову олію, оцет, часник, сіль, перець, петрушку, чебрець і розмарин.
Коли картопля охолоне, перекладіть її в миску. Зверху полийте заправкою і обережно перемішайте.
З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...
Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...