Стане родзинкою святкового застілля: Рецепт салату "Чорні перлини на снігу"

Коли господиня готує новенький салат, всі гості обговорюють його після свят. Зрештою, традиційні салати вже всім набридли! Тому така смачна закуска може посилити приємне враження від проведеного вечора, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 200 г готової телятини (м’ясо повинно бути м’яким і соковитим)
  • варені яйця — 3 шт.
  • оливки (за смаком)
  • майонез (за смаком)
  • 100 г твердого сиру
  • 80 г волоських горіхів
  • сіль (за смаком)

Приготування:

1. Нарізати м’ясо кубиками. Волоські горіхи подрібнити. Варені яйця і сир натерти на тертці і розкласти по різних тарілках.

2. Викладаємо салат. Спочатку телятина, потім горіхи, сир, яйце. Шар кожного інгредієнта слід злегка змастити майонезом.

3. Прикрасити салат тертим сиром, а в центр викласти оливки, які також можна посипати сиром.

Якщо у вас немає телятини — не біда! Ви можете трохи поекспериментувати. Використовуйте соковиту курячу грудку замість телятини і виноград замість оливок. Вмикайте свою уяву і приготуйте свій шедевр! Смачного!

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...