Коли господиня готує новенький салат, всі гості обговорюють його після свят. Зрештою, традиційні салати вже всім набридли! Тому така смачна закуска може посилити приємне враження від проведеного вечора, зазначають Патріоти України.
1. Нарізати м’ясо кубиками. Волоські горіхи подрібнити. Варені яйця і сир натерти на тертці і розкласти по різних тарілках.
2. Викладаємо салат. Спочатку телятина, потім горіхи, сир, яйце. Шар кожного інгредієнта слід злегка змастити майонезом.
3. Прикрасити салат тертим сиром, а в центр викласти оливки, які також можна посипати сиром.
Якщо у вас немає телятини — не біда! Ви можете трохи поекспериментувати. Використовуйте соковиту курячу грудку замість телятини і виноград замість оливок. Вмикайте свою уяву і приготуйте свій шедевр! Смачного!
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...