Крем-брюле – десерт, який підкорив серця не тільки дітей, а й дорослих. Щоб приготувати правильний крем-брюле, потрібно чітко дотримуватися рецептури та технології приготування. Ми впевнені, що за рецептом учасника реаліті "Пекельна кухня" (Новий канал) Равшана Хамідова у вас все вийде з першого разу, зазначають Патріоти України.
У Франції є безліч різних рецептів крем-брюле: з ромом, шоколадом і навіть з лавандою. До речі, варіації цього десерту зустрічаються в кухнях Італії, Іспанії та навіть Японії. Приготуймо класичний крем-брюле, адже вчитися завжди потрібно з простого.
Приготування:
"В основу крему можна додати паличку ванілі, шоколад, цедру цитрусових, навіть трюфельну олію",
– розповів Равшан Хамідов.
3. На дно деко вилийте воду, зверху покладіть формочки з крем-брюле, щоб утворилася водяна баня.
4. Розігрійте духовку до 80 градусів та випікайте десерт протягом 40 хвилин.
"Буває так, що через 40 хвилин крем не загуснув. Яйця бувають різні, тому не хвилюйтеся і додавайте ще по 10 – 15 хвилин, допоки десерт не загусне", – зазначив Равшан.
5. Готовий крем-брюле дістаньте з духовки та охолодіть при кімнатній температурі.
6. Посипте десерт цукор та карамелізуйте його газовим пальником. Якщо його нема, розтопіть на сковороді цукор у карамель та залийте нею охолоджений десерт. Десерт готовий. Смачного!
Печінка — корисний продукт, проте має специфічний присмак, що часто не подобається дітям. І ніякі примовки й забавки не допомагають нагодувати малечу, коли в раціоні печінка. Спробуйте зробити паштет за цим рецептом і ваша дитина буде їсти двома ложкам...
Апетитна смажена картопля — популярна страва, яку люблять всі без винятку. Не будемо вдаватись у деталі щодо користі та шкоди, оскільки це питання із іншої категорії. Нас цікавить ідеально посмажена картопля, щоб була апетитна скоринка та відмінний сма...