Стане улюбленим десертом: Простий рецепт крем-брюле із доступних продуктів від учасника "Пекельної кухні"

Крем-брюле – десерт, який підкорив серця не тільки дітей, а й дорослих. Щоб приготувати правильний крем-брюле, потрібно чітко дотримуватися рецептури та технології приготування. Ми впевнені, що за рецептом учасника реаліті "Пекельна кухня" (Новий канал) Равшана Хамідова у вас все вийде з першого разу, зазначають Патріоти України.

У Франції є безліч різних рецептів крем-брюле: з ромом, шоколадом і навіть з лавандою. До речі, варіації цього десерту зустрічаються в кухнях Італії, Іспанії та навіть Японії. Приготуймо класичний крем-брюле, адже вчитися завжди потрібно з простого.

Рецепт класичного крем-брюле

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 4


Приготування:

  1. У глибокому посуді змішайте всі інгредієнти та перемішайте їх вінчиком до однорідної консистенції.
  2. Залийте суміш у жаротривкі керамічні формочки.

"В основу крему можна додати паличку ванілі, шоколад, цедру цитрусових, навіть трюфельну олію",
– розповів Равшан Хамідов.

3. На дно деко вилийте воду, зверху покладіть формочки з крем-брюле, щоб утворилася водяна баня.

4. Розігрійте духовку до 80 градусів та випікайте десерт протягом 40 хвилин.

"Буває так, що через 40 хвилин крем не загуснув. Яйця бувають різні, тому не хвилюйтеся і додавайте ще по 10 – 15 хвилин, допоки десерт не загусне", – зазначив Равшан.

5. Готовий крем-брюле дістаньте з духовки та охолодіть при кімнатній температурі.

6. Посипте десерт цукор та карамелізуйте його газовим пальником. Якщо його нема, розтопіть на сковороді цукор у карамель та залийте нею охолоджений десерт. Десерт готовий. Смачного!

Це така смакота! Картопля фарширована - дуже простий рецепт

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:09

Якщо ви обожнюєте картоплю з оселедцем, то цю страву обов’язково варто приготувати. І на буденний стіл, і гостям подати підійде, передають Патріоти України. На 4 порції необхідні такі продукти:. Картоплю краще брати одного розміру, рівненьку. Її потріб...

Все дуже просто! Як визначити свіжість курячих яєць

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:07

Ціна на яйця росте, а тому варто ретельно їх обирати, щоб придбати якісні та свіжі продукти, а не кота в лотку передають Патріоти України. Свіжі яйця не повинні мати блиск, виробники не змащують їх олійками. Якщо ви бачите, що яйця блищать, то це пряма...