Цей салат — ексклюзивна страва кожного свята. Крім божественно тонкого смаку, салат ще й виглядає ефектно, зазначають Патріоти України.
2. Один огірок нарізаємо кубиками, кришимо зелену цибулю і змішуємо її з огірком.
3. Відокремлюємо жовтки від білків: трьом їх в окремі тарілки.
4. Рідину від печінки змішуємо з рисом.
5. Печінку тріски розминаємо виделкою.
6. Беремо форму і починаємо збирати салат шарами: рис, печінка тріски, білки, майонез, кукурудза, майонез, огірок з зеленою цибулею, майонез, жовтки.
7. Кожен шар потрібно трохи трамбувати. Верх прикрасити свіжим огірком, зеленню або за своїм смаком.
Кава – це не просто напій, а й маленький ритуал, з якого для багатьох починається день, передають Патріоти України. Проте приготування вдома часто не приносить очікуваного результату: напій виходить надто гірким, слабким або позбавленим характерного ар...
Щоденна банка коли здається дрібницею, проте саме вона може стати поштовхом до серйозних проблем зі здоров’ям. Цей напій приховує у собі надлишок цукру, кофеїну та добавок, які впливають на організм набагато сильніше, ніж здається на перший погляд, пер...