Стане вашою фірмовою закускою: Рецепт святкового салату "Діана"

Цей салат — ексклюзивна страва кожного свята. Крім божественно тонкого смаку, салат ще й виглядає ефектно, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • стакан вареного рису
  • 250 г печінки тріски
  • 2 свіжі огірки
  • яйця — 4 шт
  • 150 г консервованої кукурудзи
  • зелена цибуля, петрушка
  • спеції, сіль — за смаком
  • майонез

Процес приготування:

  1. Спочатку приготуйте 5 тарілок. У них ми складемо інгредієнти для кожного шару.

2. Один огірок нарізаємо кубиками, кришимо зелену цибулю і змішуємо її з огірком.

3. Відокремлюємо жовтки від білків: трьом їх в окремі тарілки.

4. Рідину від печінки змішуємо з рисом.

5. Печінку тріски розминаємо виделкою.

6. Беремо форму і починаємо збирати салат шарами: рис, печінка тріски, білки, майонез, кукурудза, майонез, огірок з зеленою цибулею, майонез, жовтки.

7. Кожен шар потрібно трохи трамбувати. Верх прикрасити свіжим огірком, зеленню або за своїм смаком.

Смакота! Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

субота, 18 січень 2025, 18:05

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...

Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

субота, 18 січень 2025, 17:13

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...