Цей салат — ексклюзивна страва кожного свята. Крім божественно тонкого смаку, салат ще й виглядає ефектно, зазначають Патріоти України.
2. Один огірок нарізаємо кубиками, кришимо зелену цибулю і змішуємо її з огірком.
3. Відокремлюємо жовтки від білків: трьом їх в окремі тарілки.
4. Рідину від печінки змішуємо з рисом.
5. Печінку тріски розминаємо виделкою.
6. Беремо форму і починаємо збирати салат шарами: рис, печінка тріски, білки, майонез, кукурудза, майонез, огірок з зеленою цибулею, майонез, жовтки.
7. Кожен шар потрібно трохи трамбувати. Верх прикрасити свіжим огірком, зеленню або за своїм смаком.
Правильне харчування допомагає зміцнити здоров’я серцево-судинної системи, судин та запобігти хворобам. Нутриціолог назвала корисні продукти, які мають бути у раціоні,. РБК-Україна (проект Styler) повідомляє про 20 продуктів харчування, які допомагають...
Наліпити пельмені — то треба мати натхнення та терпіння. А ще трохи вміння. Тісто для пельменів досить ніжне. При готуванні воно часто розривається. Начинка плаває потім окремо від тіста. Що потрібно зробити, щоб цього уникнути, передають Патріоти Укра...