
Цей салат — ексклюзивна страва кожного свята. Крім божественно тонкого смаку, салат ще й виглядає ефектно, зазначають Патріоти України.
2. Один огірок нарізаємо кубиками, кришимо зелену цибулю і змішуємо її з огірком.
3. Відокремлюємо жовтки від білків: трьом їх в окремі тарілки.
4. Рідину від печінки змішуємо з рисом.
5. Печінку тріски розминаємо виделкою.
6. Беремо форму і починаємо збирати салат шарами: рис, печінка тріски, білки, майонез, кукурудза, майонез, огірок з зеленою цибулею, майонез, жовтки.
7. Кожен шар потрібно трохи трамбувати. Верх прикрасити свіжим огірком, зеленню або за своїм смаком.
Ви коли-небудь помічали, що мамине печиво чи булочки вашої бабусі завжди смачніші, ніж у будь-якій пекарні? Нові дослідження доводять: справа не лише в інгредієнтах, а в чомусь значно глибшому, передають Патріоти України. . Секрет – любов. . Дослідже...
У супермаркетах із листопада по червень з’являється непомітний фрукт, схожий на мініатюрний апельсин. Це кумкват - простий у догляді цитрус, який насправді має потужні переваги для здоров’я. Він майже не привертає уваги, але вартий того, щоб додати йог...