Цей салат — ексклюзивна страва кожного свята. Крім божественно тонкого смаку, салат ще й виглядає ефектно, зазначають Патріоти України.
2. Один огірок нарізаємо кубиками, кришимо зелену цибулю і змішуємо її з огірком.
3. Відокремлюємо жовтки від білків: трьом їх в окремі тарілки.
4. Рідину від печінки змішуємо з рисом.
5. Печінку тріски розминаємо виделкою.
6. Беремо форму і починаємо збирати салат шарами: рис, печінка тріски, білки, майонез, кукурудза, майонез, огірок з зеленою цибулею, майонез, жовтки.
7. Кожен шар потрібно трохи трамбувати. Верх прикрасити свіжим огірком, зеленню або за своїм смаком.
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...