"Літо надворі, зима, осінь чи весна – якоїсь смачної випічки хочеться за будь-якої погоди. Можна, звісно, купити щось солоденьке, але приготувати самостійно теж чудова ідея, до того ж, це не так вже і складно. А ще цей неймовірний аромат, що поширюється всією квартирою та сповнює її затишком. Сьогодні будемо готувати печиво з вівсяних пластівців з арахісом. Я обіцяю, що рецепт стане одним з ваших улюблених", - пише відомий кулінар Євген Клопотенко на своєму сайті, передають Патріоти України, та продовжує:
"Ніяких особливих складнощів у процесі приготування у вас не виникне. Потрібно лише подрібнити вівсяні пластівці будь-яким зручним для вас способом та змішати з усіма іншими інгредієнтами. До речі, готувати це вівсяне печиво можна, залучивши до процесу дітей, це може стати цікавою грою, яка зближує. Я впевнений, ви будете задоволені результатом!
Інгредієнти на 20 шт.:
100 г вівсяних пластівців
170 г борошна
100 г арахісу
2 яйця
200 г вершкового масла
1 ч. л. соди
1 ч. л. соку лимона
150 г цукру
½ ч. л. солі
Приготування:
Відсипте 100 г вівсяних пластівців. Подрібніть пластівці блендером чи скалкою. Перекладіть подрібнені пластівці у велику миску, додайте 170 г борошна та ½ ч. л. солі.
Погасіть 1 ч. л. соди 1 ч. л. лимонного соку.
Всипте у миску 150 г цукру, додайте 200 г розм'якшеного вершкового масла та 100 г арахісу.
Вбийте у тісто 2 яйця та добре вимішайте його руками до однорідності.
Скатайте з тіста 20 кульок та викладіть на деко, застелене пергаментом, на відстані приблизно 5 см одна від одної, бо в процесі приготування кульки трохи розтечуться. Випікайте печиво 25 хвилин у духовці за температури 180 градусів. Дайте печиву повністю охолонути перед тим, як знімати з пергаменту, бо тепле воно дуже крихке та ніжне".
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...