
Смачні пельмені мало зліпити, їх потрібно і правильно зварити. Щоб пельмені ніколи не розвалювалися, мали гарний вигляд та були соковитими, не кидайте їх відразу в киплячу воду, передають Патріоти України.
Спочатку пельмені потрібно дістати та викласти на тарілку. Закип'ятити воду з сіллю та тільки потім опускати пельмені.
Кожен з нас може закрутитися та забути, що пельмені потрібно варити правильно. Якщо ви кинули улюблені напівфабрикати відразу в киплячу воду, слідом додайте чашку холодної води. Тоді температура води буде оптимальною для пельменів.
Вам потрібно:
Воду налити в каструлю та поставити на вогонь.
Як тільки закипить вода, додати 1 чайну ложку солі та лавровий лист.
Почекати 1 хвилину, поки сіль повністю розчинитися, а лавровий лист дасть аромат.
По одному опустити пельмені в каструлю та відразу перемішати.
Як тільки пельмені спливуть, варити їх від 5 до 8 хвилин.
Дістаємо пельмені відразу, як вони зварилися. Щоб тісто не розлізлося і не набрякло.
Посипати улюбленою зеленню, паприкою або перцем.
Додати шматочок вершкового масла або оцту.
Подавати гарячими до столу.
М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...
Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...