Смачні пельмені мало зліпити, їх потрібно і правильно зварити. Щоб пельмені ніколи не розвалювалися, мали гарний вигляд та були соковитими, не кидайте їх відразу в киплячу воду, передають Патріоти України.
Спочатку пельмені потрібно дістати та викласти на тарілку. Закип'ятити воду з сіллю та тільки потім опускати пельмені.
Кожен з нас може закрутитися та забути, що пельмені потрібно варити правильно. Якщо ви кинули улюблені напівфабрикати відразу в киплячу воду, слідом додайте чашку холодної води. Тоді температура води буде оптимальною для пельменів.
Вам потрібно:
Воду налити в каструлю та поставити на вогонь.
Як тільки закипить вода, додати 1 чайну ложку солі та лавровий лист.
Почекати 1 хвилину, поки сіль повністю розчинитися, а лавровий лист дасть аромат.
По одному опустити пельмені в каструлю та відразу перемішати.
Як тільки пельмені спливуть, варити їх від 5 до 8 хвилин.
Дістаємо пельмені відразу, як вони зварилися. Щоб тісто не розлізлося і не набрякло.
Посипати улюбленою зеленню, паприкою або перцем.
Додати шматочок вершкового масла або оцту.
Подавати гарячими до столу.
Якщо під час смаження олія "стріляє" на сковороді, вам можуть знадобитися ці поради. ТСН.ua розповідає, що потрібно робити, передають Патріоти України. Якщо ви регулярно готуєте їжу на сковороді, то, напевно, вже стикалися з такою ситуацією, коли олія ...
Існує безліч рецептів сирників: з борошном і без нього, на манній крупі і ін. Прагнення полягає в єдиному — досягти ідеального смаку. Зовсім не хочеться перевести продукти та не отримати бажаного результату. Для сирників важливо дотримуватись пропорцій...