Рогалики – це дуже смачна випічка родом із дитинства. Саме ними рясніли усі полиці магазину, а вдома десерт досить часто готувала мама чи бабуся. Секрет популярності рогаликів у тому, що їх можна приготувати з абсолютно різними начинками: маком, повидлом, варенням чи шоколадною пастою. І приємний бонус: у процесі випікання рогаликів, будинок вмить наповнюється просто неймовірними ароматами. Рецептом рогаликів із горіхами поділилася фудблогерка Ірина Козачук (irina_kozachuk) на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Тісто:
Начинка:
Спосіб приготування:
1. Тісто. В теплу воду насипати цукор і дріжджі, перемішати до однорідності. Залишити на декілька хвилин.
2. У миску насипати борошно, додати масло і перетерти в крихту.
3. Додати сметану та дріжджову суміш, замісити тісто. Накрити рушником і залишити на 20 хвилин.
4. Начинка. Горіхи подрібнити в блендері.
5. Додати цукор, білок, масло і перемішати.
6. Тісто розділити на 2 частини. Кожну розкачати в коло. Коло розділити на 12 частин.
7. Викласти начинку і сформувати рогалик. Кожен рогалик обмокнути в цукор і викласти на деко, застелене пергаментом.
8. Випікати при температурі 180 градусів 20 хвилин.
Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...
Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...