Стародавній український секрет: Для чого в омлет додавати соду та інші інгредієнти від наших бабусь-прабабусь

Омлет готується дуже швидко, але не завжди виходить таким ідеальним, як готували наші мами та бабусі. А все тому, що вони додавали до омлету один секретний інгредієнт, який сучасні господині не беруть до уваги. Йдеться про соду, зазначають Патріоти України.

Щоб приготувати пишний та ніжний омлет, нагріваємо яйця та молоко до кімнатної температури, а потім збиваємо їх вилкою. Щоб омлет у процесі приготування не опадав, яйця не потрібно збивати блендером або міксером, оскільки чим більше піни буде - тим більше омлет опаде.

Яєць та молока у омлеті має бути порівну. Додайте одну столову ложку молока з розрахунку на одне куряче яйце, і ви точно не помилитеся.

Такі інгредієнти як борошно, м'ясо, овочі, зелень, гриби обтяжують омлет і не дають йому піднятися. Тому найкраще готувати класичний омлет без начинки, а у прикуску до нього різати на тарілку овочі, сир, м'ясо тощо.Після того, як яйця збиті, додаємо до них спеції за смаком та соду. Тут головне не переборщити. Соди потрібно додавати зовсім трохи (підлога чайної ложки). Після цього масу для омлета потрібно добре перемішати і вилити на розігріту сковороду.

Перед приготуванням змастіть сковороду вершковим маслом, щоб омлет вийшов ароматнішим. Готуйте омлет під кришкою 10 хвилин.


Творить дива! Названо фрукт, який захищає від старіння і здатен подовжити життя на десятки років

четвер, 18 квітень 2024, 16:56

Дякувати за такий вплив фрукта на здоров’я слід вітамінам, мінералам та клітковині, що містяться в ньому, передають Патріоти України. Здатністю уповільнювати процеси старіння і подовжувати життя володіє манго. Напевно, це найсмачніший екзотичний фрукт....

Діти будуть у захваті! Як приготувати домашнє печиво на смак, як "Орео"

четвер, 18 квітень 2024, 15:08

Шоколадне печиво з ніжною білою начинкою смакує багатьом людям. Особливо, якщо його їсти, як радить реклама: покрутити, вмочити в молоко і з’їсти. Пропонуємо приготувати схоже печиво, але більш корисне, адже домашнє, передають Патріоти України. Змішайт...