Українська блогерка Яна Станішевська поділилася з читачами рецептом улюбленого крем-супу з овочами та сиром фета. Родзинкою цієї страви є сам процес приготування крем-супу. Його не потрібно годинами варити біля плити, ми будемо його запікати в духовці. Далі вжух-вжух у блендері та страва готова, зазначають Патріоти України.
Рецепт крем-супу з помідорів та солодкого перцю
Час: 50 – 60 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
Приготування:
Ретельно помийте всі овочі та викладіть у форму для випікання. Можна попередньо видалити насіння з перцю та вирізати плодоніжки з помідорів.
Викладіть всі інгредієнти у форму для випікання, полийте олією.
Часник можна почистити від лушпиння та розділити на зубчики, або зрізати верхівку та запікати в лушпинні (потім потрібно обережно вичавити його).
В центр форми покладіть сир фета та посипте улюбленими травами.
Розігрійте духовку до 190 – 200 градусів та випікайте овочі з сиром протягом 35 – 40 хвилин.
Коли всі інгредієнти пропеклися зніміть шкірку з помідорів. Якщо можливо – з перцю.
Подрібніть всі інгредієнти у чаші блендера до однорідної консистенції.
Подавайте крем-суп до столу з хрумким багетом та свіжим листям базиліку. Смачного!
Чай - це не лише приємний ритуал, який зігріває в холодну пору, а й напій, що може суттєво впливати на стан серця. Науковці все частіше наголошують: регулярне споживання чаю допомагає знизити ризик серцево-судинних захворювань, передають Патріоти Украї...
Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.