Українська блогерка Яна Станішевська поділилася з читачами рецептом улюбленого крем-супу з овочами та сиром фета. Родзинкою цієї страви є сам процес приготування крем-супу. Його не потрібно годинами варити біля плити, ми будемо його запікати в духовці. Далі вжух-вжух у блендері та страва готова, зазначають Патріоти України.
Рецепт крем-супу з помідорів та солодкого перцю
Час: 50 – 60 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
Приготування:
Ретельно помийте всі овочі та викладіть у форму для випікання. Можна попередньо видалити насіння з перцю та вирізати плодоніжки з помідорів.
Викладіть всі інгредієнти у форму для випікання, полийте олією.
Часник можна почистити від лушпиння та розділити на зубчики, або зрізати верхівку та запікати в лушпинні (потім потрібно обережно вичавити його).
В центр форми покладіть сир фета та посипте улюбленими травами.
Розігрійте духовку до 190 – 200 градусів та випікайте овочі з сиром протягом 35 – 40 хвилин.
Коли всі інгредієнти пропеклися зніміть шкірку з помідорів. Якщо можливо – з перцю.
Подрібніть всі інгредієнти у чаші блендера до однорідної консистенції.
Подавайте крем-суп до столу з хрумким багетом та свіжим листям базиліку. Смачного!
Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...
Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...