Стояти довго біля плити не доведеться: Рецепт крем-супу з помідорів та солодкого перцю

Українська блогерка Яна Станішевська поділилася з читачами рецептом улюбленого крем-супу з овочами та сиром фета. Родзинкою цієї страви є сам процес приготування крем-супу. Його не потрібно годинами варити біля плити, ми будемо його запікати в духовці. Далі вжух-вжух у блендері та страва готова, зазначають Патріоти України.

Рецепт крем-супу з помідорів та солодкого перцю

  • Час: 50 – 60 хвилин
  • Порції: 4

Інгредієнти:


Приготування:

  • Ретельно помийте всі овочі та викладіть у форму для випікання. Можна попередньо видалити насіння з перцю та вирізати плодоніжки з помідорів.
  • Викладіть всі інгредієнти у форму для випікання, полийте олією.
  • Часник можна почистити від лушпиння та розділити на зубчики, або зрізати верхівку та запікати в лушпинні (потім потрібно обережно вичавити його).
  • В центр форми покладіть сир фета та посипте улюбленими травами.
  • Розігрійте духовку до 190 – 200 градусів та випікайте овочі з сиром протягом 35 – 40 хвилин.
  • Коли всі інгредієнти пропеклися зніміть шкірку з помідорів. Якщо можливо – з перцю.
  • Подрібніть всі інгредієнти у чаші блендера до однорідної консистенції.
  • Подавайте крем-суп до столу з хрумким багетом та свіжим листям базиліку. Смачного!

Не робіть так! Помилка, якої припускаються майже всі під час варіння гречки

понеділок, 21 квітень 2025, 7:50

Якщо ви просто вимкнете вогонь плити, знімете каструлю, відкриєте кришку і перекладете кашу в тарілку, не дивуйтеся, що смак страви вийде зовсім не таким насиченим як хотілося б, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Кухарі радять не поспішат...

А ви це знали? Навіщо промивати рис гарячою водою

понеділок, 21 квітень 2025, 7:15

Перед готуванням круп, зазвичай їх попередньо варто промити. Але не всі господині знають та дотримуються цього правила. А про промивання гарячою водою – зовсім невідомо, передають Патріоти України. Та все ж таки етап попередньої обробки шляхом промиван...