Стояти довго біля плити не доведеться: Рецепт крем-супу з помідорів та солодкого перцю

Українська блогерка Яна Станішевська поділилася з читачами рецептом улюбленого крем-супу з овочами та сиром фета. Родзинкою цієї страви є сам процес приготування крем-супу. Його не потрібно годинами варити біля плити, ми будемо його запікати в духовці. Далі вжух-вжух у блендері та страва готова, зазначають Патріоти України.

Рецепт крем-супу з помідорів та солодкого перцю

  • Час: 50 – 60 хвилин
  • Порції: 4

Інгредієнти:


Приготування:

  • Ретельно помийте всі овочі та викладіть у форму для випікання. Можна попередньо видалити насіння з перцю та вирізати плодоніжки з помідорів.
  • Викладіть всі інгредієнти у форму для випікання, полийте олією.
  • Часник можна почистити від лушпиння та розділити на зубчики, або зрізати верхівку та запікати в лушпинні (потім потрібно обережно вичавити його).
  • В центр форми покладіть сир фета та посипте улюбленими травами.
  • Розігрійте духовку до 190 – 200 градусів та випікайте овочі з сиром протягом 35 – 40 хвилин.
  • Коли всі інгредієнти пропеклися зніміть шкірку з помідорів. Якщо можливо – з перцю.
  • Подрібніть всі інгредієнти у чаші блендера до однорідної консистенції.
  • Подавайте крем-суп до столу з хрумким багетом та свіжим листям базиліку. Смачного!

Чому досвідчені господині при приготуванні котлет використовують манку замість сухарів

понеділок, 20 січень 2025, 7:10

Всім господиням хочеться, щоб котлети не тільки вийшли смачними і соковитими, але й мали б приємний зовнішній вигляд. Не всі знають, що якість страви залежить від панірування, передають Патріоти України. При використанні стандартних сухарів результат м...

Є секрет! Як зробити картополяне пюре більш ніжним та вершковим

понеділок, 20 січень 2025, 6:58

Пюре – одна з найбільш улюблених страв в Україні, яку щодня вживають мільйони людей. Однак кожен має свій спосіб його приготування, додаючи свої секрети та поради. Щоб картопля вийшла надзвичайно смачною, варто дотримуватись кількох ключових рекомендац...