Українська блогерка Яна Станішевська поділилася з читачами рецептом улюбленого крем-супу з овочами та сиром фета. Родзинкою цієї страви є сам процес приготування крем-супу. Його не потрібно годинами варити біля плити, ми будемо його запікати в духовці. Далі вжух-вжух у блендері та страва готова, зазначають Патріоти України.
Рецепт крем-супу з помідорів та солодкого перцю
Час: 50 – 60 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
Приготування:
Ретельно помийте всі овочі та викладіть у форму для випікання. Можна попередньо видалити насіння з перцю та вирізати плодоніжки з помідорів.
Викладіть всі інгредієнти у форму для випікання, полийте олією.
Часник можна почистити від лушпиння та розділити на зубчики, або зрізати верхівку та запікати в лушпинні (потім потрібно обережно вичавити його).
В центр форми покладіть сир фета та посипте улюбленими травами.
Розігрійте духовку до 190 – 200 градусів та випікайте овочі з сиром протягом 35 – 40 хвилин.
Коли всі інгредієнти пропеклися зніміть шкірку з помідорів. Якщо можливо – з перцю.
Подрібніть всі інгредієнти у чаші блендера до однорідної консистенції.
Подавайте крем-суп до столу з хрумким багетом та свіжим листям базиліку. Смачного!
Кофеїн активує захисні механізми бактерій та знижує дію антибіотиків - до такого висновку дійшла команда під керівництвом професора Анни Рити Брочадо з Вюрцбурзького університету. Дослідження показало: навіть нешкідливі харчові речовини, як-от кава, мо...
Хоча червоне м’ясо зазвичай асоціюється з підвищеним ризиком раку кишківника та серцевих хвороб, нове іспанське дослідження показало несподіваний результат: курятина може завдавати ще більшої шкоди здоров’ю кишечника, передають Патріоти України.
. Упр...