Стояти довго біля плити не доведеться: Рецепт крем-супу з помідорів та солодкого перцю

Українська блогерка Яна Станішевська поділилася з читачами рецептом улюбленого крем-супу з овочами та сиром фета. Родзинкою цієї страви є сам процес приготування крем-супу. Його не потрібно годинами варити біля плити, ми будемо його запікати в духовці. Далі вжух-вжух у блендері та страва готова, зазначають Патріоти України.

Рецепт крем-супу з помідорів та солодкого перцю

  • Час: 50 – 60 хвилин
  • Порції: 4

Інгредієнти:


Приготування:

  • Ретельно помийте всі овочі та викладіть у форму для випікання. Можна попередньо видалити насіння з перцю та вирізати плодоніжки з помідорів.
  • Викладіть всі інгредієнти у форму для випікання, полийте олією.
  • Часник можна почистити від лушпиння та розділити на зубчики, або зрізати верхівку та запікати в лушпинні (потім потрібно обережно вичавити його).
  • В центр форми покладіть сир фета та посипте улюбленими травами.
  • Розігрійте духовку до 190 – 200 градусів та випікайте овочі з сиром протягом 35 – 40 хвилин.
  • Коли всі інгредієнти пропеклися зніміть шкірку з помідорів. Якщо можливо – з перцю.
  • Подрібніть всі інгредієнти у чаші блендера до однорідної консистенції.
  • Подавайте крем-суп до столу з хрумким багетом та свіжим листям базиліку. Смачного!

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...