Страва ароматна і оригінальна: Рецепт смаженої манної каші з паприкою

Ви коли-небудь чули про смажену манку? Виявляється, завдяки такому способу приготування крупи можна зробити оригінальну страву. Цей простий до неможливості смаколик готується дуже швидко, і абсолютно не має схожості з традиційною манною кашею на молоці, зазначають Патріоти України.

Манна каша за цим рецептом виходить не солодкою. У неї додається паприка, яка надає страві не лише гарного відтінку, а й легкого перцевого аромату. Готується солона манна каша на сковороді та за консистенцією виходить однорідною. Її можна подавати як гарнір або як самостійну страву, якщо поєднувати, наприклад, з карамелізованою цибулею та горіхами. Як заправку можна використовувати й інші поєднання продуктів.

Смажена манна каша: рецепт

Інгредієнти: крупа манна (60 г), вода (400 мл), мелена паприка (1 ч. л.), сіль, чорний мелений перець (за смаком).

Приготування:

Розігрійте сковороду та відправте туди манку. Ніякого масла чи олії додавати не потрібно, поверхня має бути сухою. Обсмажуйте крупу на невеликому вогні, постійно помішуючи, до кремового відтінку. На це піде близько 3-5 хвилин.

Потім додайте паприку, посоліть і поперчіть на свій смак.

Закип'ятіть воду і одразу вливайте в манку, постійно помішуючи. Продовжуючи помішувати, готуйте кашу ще близько п'яти хвилин, доки вода повністю не вбереться. Все, смажена манна каша готова!

Джерело: Апостроф

Найсмачніші курячі крильця з золотою скоринкою

вівторок, 23 квітень 2024, 15:07

Крильця - бюджетний продукт, з якого можна приготувати багато страв. Але найсмачнішими вони є в запеченому вигляді. Тут, звичайно, багато що залежить від маринаду і від температури запікання, передають Патріоти України. Для приготування цієї смакоти ...

Це така смакота! Як приготувати пікантний омлет із грибами та помідорами

вівторок, 23 квітень 2024, 14:12

Омлет із грибами, помідорами та прянощами може бути ідеальним варіантом для сніданку, обіду чи вечері. Головне його приготувати та пригостити себе і рідних, передають Патріоти України. Для приготуванню потрібно взяти 100 г печериць, нарізати пластинка...