Страва дієтична, але сподобається і гурманам: Рецепт "битих" баклажанів з курятиною

З баклажанів можна приготувати багато цікавих і смачних страв. Ми підготували для вас рецепт "битих" баклажанів з соковитою начинкою з курятини та овочів. До речі, страва доволі дієтична, тому її можна вживати на правильному харчуванні. Якщо ви ще не готували "биті" баклажани – час спробувати. Вони виходять м'якими та соковитими всередині, а завдяки твердому сиру мають хрумку скоринку, зазначають Патріоти України.

Рецепт "битих" баклажанів

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 3


Приготування:

  • Ретельно помийте овочі. За допомогою скалки б'ємо баклажани, але так, щоб не лопнула шкірка. Вони мають бути м'які та гнучкі.
  • Наріжте куряче філе, помідори та цибулю середніми кубиками.
  • Твердий сир натріть на грубій тертці.
  • У глибокому посуді змішайте курятину, мелену паприку, сире яйце, цибулю та помідори. Полийте йогуртом та перемішайте.
  • На баклажанах зробіть надріз, начиніть його начинкою. Посипте баклажани тертим сиром.
  • Розігрійте духовку до 200 градусів та запікайте "биті" баклажани протягом 30 – 40 хвилин.
  • Перед подачею до столу посипте страву дрібно нарізаною зеленню. Смачного!
Джерело: 24 канал

А ви це знали? Навіщо додавати борошно до овочевого супу

неділя, 19 січень 2025, 10:07

Овочевий суп для багатьох людей являється прикладом класичної першої страви. Він простий у приготуванні і при цьому поживний. Однак у такої страви є серйозна вада – відсутність інгредієнтів, що забезпечують достатню густоту, передають Патріоти України....

ТОП-3 поради шеф-кухарів для найсоковитіших котлет

неділя, 19 січень 2025, 9:12

Якщо ви плануєте приготувати котлети, навряд чи хочете отримати жорстку і суху страву. Однак часом ми самі робимо поширені помилки, через які смак страви залишає бажати кращого, передають Патріоти України. Для того щоб котлети вийшли неймовірно соковит...