
З баклажанів можна приготувати багато цікавих і смачних страв. Ми підготували для вас рецепт "битих" баклажанів з соковитою начинкою з курятини та овочів. До речі, страва доволі дієтична, тому її можна вживати на правильному харчуванні. Якщо ви ще не готували "биті" баклажани – час спробувати. Вони виходять м'якими та соковитими всередині, а завдяки твердому сиру мають хрумку скоринку, зазначають Патріоти України.
Приготування:
Вершкове масло десятиліттями вважалося беззаперечно корисним жиром - недарма з’явився вислів "маслом кашу не зіпсуєш". Його вершковий смак давно став звичним у кашах, пюре та випічці. А як щодо сала? Який продукт безпечніший для серця і судин - сало чи...
Навіть коли ви обрали та купили мед, його ще треба правильно зберігати. Мед, що зберігається в неналежних умовах, не тільки занадто швидко кристалізується, але й може втратити свій смак і просто зіпсуватися. Однак це поширена помилка, яка призводить до...