З баклажанів можна приготувати багато цікавих і смачних страв. Ми підготували для вас рецепт "битих" баклажанів з соковитою начинкою з курятини та овочів. До речі, страва доволі дієтична, тому її можна вживати на правильному харчуванні. Якщо ви ще не готували "биті" баклажани – час спробувати. Вони виходять м'якими та соковитими всередині, а завдяки твердому сиру мають хрумку скоринку, зазначають Патріоти України.
Приготування:
Зазвичай буряк вариться протягом години, іноді довше. Проте досвідчені господині знайшли спосіб, що дозволить швидко приготувати овоч для салату, передають Патріоти України. Оберіть буряки середнього розміру, для варіння треба підбирати приблизно однак...
Квасоля може бути кущовою, кучерявою і виткою, зернова і спаржева (в їжу використовуються зелені стручки). А за кольором це справжня палітра кольорів – оболонка буває білою, жовтою, червоною, чорною, фіолетовою і навіть у цятку. Розмір зерен також різн...