Страва дієтична, але сподобається і гурманам: Рецепт "битих" баклажанів з курятиною

З баклажанів можна приготувати багато цікавих і смачних страв. Ми підготували для вас рецепт "битих" баклажанів з соковитою начинкою з курятини та овочів. До речі, страва доволі дієтична, тому її можна вживати на правильному харчуванні. Якщо ви ще не готували "биті" баклажани – час спробувати. Вони виходять м'якими та соковитими всередині, а завдяки твердому сиру мають хрумку скоринку, зазначають Патріоти України.

Рецепт "битих" баклажанів

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 3


Приготування:

  • Ретельно помийте овочі. За допомогою скалки б'ємо баклажани, але так, щоб не лопнула шкірка. Вони мають бути м'які та гнучкі.
  • Наріжте куряче філе, помідори та цибулю середніми кубиками.
  • Твердий сир натріть на грубій тертці.
  • У глибокому посуді змішайте курятину, мелену паприку, сире яйце, цибулю та помідори. Полийте йогуртом та перемішайте.
  • На баклажанах зробіть надріз, начиніть його начинкою. Посипте баклажани тертим сиром.
  • Розігрійте духовку до 200 градусів та запікайте "биті" баклажани протягом 30 – 40 хвилин.
  • Перед подачею до столу посипте страву дрібно нарізаною зеленню. Смачного!
Джерело: 24 канал

Просто ідеальні! Як приготувати апетитні сирні оладки, за якими всі вишикуються в чергу

п’ятниця, 22 листопад 2024, 22:10

Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...

Це може здивувати! Кулінарні секрети, про які знає не кожна господиня

п’ятниця, 22 листопад 2024, 18:09

Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...