На думку фахівців, квашена капуста – це мега-корисний продукт, який важливо їсти частіше. Цю страву можна вживати як самостійно, так і робити салати, додавати у борщ, поєднувати з кашами та навіть у випічці. Саме у різноманітних пирогах чи рулетах квашена капуста розкривається по-новому: виходить надзвичайно соковитою та з легким кисло-солодким присмаком. Такі вироби їстимуть навіть ті, хто не є прихильником квашеної капусти. Рецепт пирогів з квашеною капустою опублікований на сторінці drugaia_kuhnya в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Тісто:
Начинка:
Спосіб приготування:
1. Приготування тіста. У тепле молоко додати дріжджі, цукор та 1 ч. л. борошна. Перемішати та залишити на 10-15 хвилин.
2. Борошно посолити та поступово вилити до нього опару. Додати жовтки та замісити тісто.
3. Поступово додати масло, продовжуючи замішувати тісто. Накрити харчовою плівкою та залишити на 40 хвилин.
4. Приготування начинки. Цибулю подрібнити та обсмажити до м'якості.
5. Порізати печериці та обсмажити разом з цибулею.
6. Додати квашену капусту та смажити приблизно 15 хвилин.
7. Промити журавлину та натерти яблуко на тертці. Додати до начинки за 5 хвилин до готовності.
8. Формування пирогів. Вимісити та розкачати тісто у тонкий пласт. Порізати його на 4 рівні частини.
9. На кожен пласт викласти рівномірно начинку та закріпити боки. Викласти на деко.
10. У кожному пирозі зробити порційні надрізи. Залишити на 30 хвилин.
11. Перед випіканням змазати пироги збитим жовтком з молоко. За бажанням можна посипати кунжутом.
12. Випікати при температурі 180 градусів 20-25 хвилин.
Вживання ковбаси здається звичною частиною раціону, адже її смак знайомий ще з дитинства. Проте регулярне споживання обробленого м’яса може мати серйозні наслідки для здоров’я, про які мало хто замислюється, передають Патріоти України. Навіть невеликі ...
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, без якого мільйони людей не уявляють свій ранок. Але лікарі нагадують: вплив кави на організм значно складніший, ніж здається, передають Патріоти України. . Уже через 10–15 хвилин після першого ковтка коф...