
На думку фахівців, квашена капуста – це мега-корисний продукт, який важливо їсти частіше. Цю страву можна вживати як самостійно, так і робити салати, додавати у борщ, поєднувати з кашами та навіть у випічці. Саме у різноманітних пирогах чи рулетах квашена капуста розкривається по-новому: виходить надзвичайно соковитою та з легким кисло-солодким присмаком. Такі вироби їстимуть навіть ті, хто не є прихильником квашеної капусти. Рецепт пирогів з квашеною капустою опублікований на сторінці drugaia_kuhnya в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Тісто:
Начинка:
Спосіб приготування:
1. Приготування тіста. У тепле молоко додати дріжджі, цукор та 1 ч. л. борошна. Перемішати та залишити на 10-15 хвилин.
2. Борошно посолити та поступово вилити до нього опару. Додати жовтки та замісити тісто.
3. Поступово додати масло, продовжуючи замішувати тісто. Накрити харчовою плівкою та залишити на 40 хвилин.
4. Приготування начинки. Цибулю подрібнити та обсмажити до м'якості.
5. Порізати печериці та обсмажити разом з цибулею.
6. Додати квашену капусту та смажити приблизно 15 хвилин.
7. Промити журавлину та натерти яблуко на тертці. Додати до начинки за 5 хвилин до готовності.
8. Формування пирогів. Вимісити та розкачати тісто у тонкий пласт. Порізати його на 4 рівні частини.
9. На кожен пласт викласти рівномірно начинку та закріпити боки. Викласти на деко.
10. У кожному пирозі зробити порційні надрізи. Залишити на 30 хвилин.
11. Перед випіканням змазати пироги збитим жовтком з молоко. За бажанням можна посипати кунжутом.
12. Випікати при температурі 180 градусів 20-25 хвилин.
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.
Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...