Страва, наче із ресторану: Рецепт простого десерту з желе та кремом без випікання

Якщо вам закортіло солоденького, але ви не любите готувати, у нас є для вас цікавий варіант: солодкий десерт з желе, ягодами та кремом з маскарпоне і печивом савоярді. Це не альтернатива тірамісу, це новий, ні на що не схожий десерт за рецептом блогерки Яни Станішевської, передають Патріоти України.

Рецепт десерту з желе і маскарпоне

  • Час: 3 години
  • Порції: 6

Інгредієнти:


Приготування:

  1. Приготуйте желе відповідно до інструкції на упакуванні.
  2. Розлийте його по склянках та додайте трішки ягід.
  3. Відправте заготовку на десерт в холодильник на 2 дві години.
  4. Для приготування крему ретельно збийте яєчні жовтки з цукром.
  5. Далі додайте до них маскарпоне та збиті до стійких піків білки.
  6. Викладіть на застигле желе печиво попередньо змочене в лікері, далі крем.
  7. Посипте десерт ягодами та додайте листочок свіжої м'яти. Вишуканий десерт готовий. Смачного!

Якщо постійно хочеться солоного - ось чого не вистачає організму

середа, 29 жовтень 2025, 8:15

Бажання з’їсти щось солоне може бути не просто звичкою, а сигналом від організму про певний дисбаланс. Лікарі пояснюють, що тяга до солоного часто свідчить про приховані проблеми або нестачу важливих речовин, передають Патріоти України. 1. Нестача натр...

Не робіть помилок! Чому відбивні виходять сухі та прісні

середа, 29 жовтень 2025, 7:43

Приготувати соковиті та м’які відбивні вдається не завжди. Часто замість апетитної страви виходить жорстке м’ясо, яке важко розрізати ножем і зовсім не має насиченого смаку. Основна причина цього - типові помилки під час підготовки та обсмажування м’яс...