Страва, наче із ресторану: Рецепт простого десерту з желе та кремом без випікання

Якщо вам закортіло солоденького, але ви не любите готувати, у нас є для вас цікавий варіант: солодкий десерт з желе, ягодами та кремом з маскарпоне і печивом савоярді. Це не альтернатива тірамісу, це новий, ні на що не схожий десерт за рецептом блогерки Яни Станішевської, передають Патріоти України.

Рецепт десерту з желе і маскарпоне

  • Час: 3 години
  • Порції: 6

Інгредієнти:


Приготування:

  1. Приготуйте желе відповідно до інструкції на упакуванні.
  2. Розлийте його по склянках та додайте трішки ягід.
  3. Відправте заготовку на десерт в холодильник на 2 дві години.
  4. Для приготування крему ретельно збийте яєчні жовтки з цукром.
  5. Далі додайте до них маскарпоне та збиті до стійких піків білки.
  6. Викладіть на застигле желе печиво попередньо змочене в лікері, далі крем.
  7. Посипте десерт ягодами та додайте листочок свіжої м'яти. Вишуканий десерт готовий. Смачного!

Після кави вас хилить на сон? Ось чому улюблений напій може викликати втому

субота, 2 серпень 2025, 17:42

Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...

Смакота! Свиняча грудинка у соєвому соусі для святкового столу або просто на бутерброди

п’ятниця, 1 серпень 2025, 22:07

Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...