Страва, наче із ресторану: Рецепт простого десерту з желе та кремом без випікання

Якщо вам закортіло солоденького, але ви не любите готувати, у нас є для вас цікавий варіант: солодкий десерт з желе, ягодами та кремом з маскарпоне і печивом савоярді. Це не альтернатива тірамісу, це новий, ні на що не схожий десерт за рецептом блогерки Яни Станішевської, передають Патріоти України.

Рецепт десерту з желе і маскарпоне

  • Час: 3 години
  • Порції: 6

Інгредієнти:


Приготування:

  1. Приготуйте желе відповідно до інструкції на упакуванні.
  2. Розлийте його по склянках та додайте трішки ягід.
  3. Відправте заготовку на десерт в холодильник на 2 дві години.
  4. Для приготування крему ретельно збийте яєчні жовтки з цукром.
  5. Далі додайте до них маскарпоне та збиті до стійких піків білки.
  6. Викладіть на застигле желе печиво попередньо змочене в лікері, далі крем.
  7. Посипте десерт ягодами та додайте листочок свіжої м'яти. Вишуканий десерт готовий. Смачного!

ТОП-4 помилки, через які бісквіт осідає і втрачає пишність

п’ятниця, 9 травень 2025, 7:14

Бісквіт вважається правильно приготованим тільки в тому випадку, якщо кондитерський виріб вийшов високим та повітряним, передають Патріоти України. На жаль, далеко не всі господині можуть похвалитися вмінням приготувати саме таку страву. Деколи випічка...

Що зробити, щоб картопляні зрази не розтріскувалися під час смаження

п’ятниця, 9 травень 2025, 6:12

Картопляні зрази – одна з найпопулярніших страв нашої кухні, передають Патріоти України. Страва не є особливо складною у приготуванні: достатньо «загорнути» якусь начинку (наприклад, фарш, тушковану капусту або нарізані варені яйця) в картопляне тісто....