Страва, наче із ресторану: Рецепт простого десерту з желе та кремом без випікання

Якщо вам закортіло солоденького, але ви не любите готувати, у нас є для вас цікавий варіант: солодкий десерт з желе, ягодами та кремом з маскарпоне і печивом савоярді. Це не альтернатива тірамісу, це новий, ні на що не схожий десерт за рецептом блогерки Яни Станішевської, передають Патріоти України.

Рецепт десерту з желе і маскарпоне

  • Час: 3 години
  • Порції: 6

Інгредієнти:


Приготування:

  1. Приготуйте желе відповідно до інструкції на упакуванні.
  2. Розлийте його по склянках та додайте трішки ягід.
  3. Відправте заготовку на десерт в холодильник на 2 дві години.
  4. Для приготування крему ретельно збийте яєчні жовтки з цукром.
  5. Далі додайте до них маскарпоне та збиті до стійких піків білки.
  6. Викладіть на застигле желе печиво попередньо змочене в лікері, далі крем.
  7. Посипте десерт ягодами та додайте листочок свіжої м'яти. Вишуканий десерт готовий. Смачного!

Любите гречку? Ось що обов’язково потрібно про неї знати

субота, 12 липень 2025, 17:09

Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...