
Броколі - важливих вітамінів, тому цей продукт потрібно обов'язково включати до свого раціону. Якщо ви вже пробували варити з неї крем-суп, цього разу приготуйте у вигляді легкої закуски. Патріоти України пропонують вашій увазі рецепт броколі у сметанно-часниковому соусі, який оцінять усі ваші домочадці.
Як приготувати брокколі за цим рецептом. Для початку потрібно підготувати необхідні інгредієнти: броколі (400 г), сметана (3 ст.л.), часник (1-2 зубки), масло вершкове (40 г), сіль, перець (за смаком).
Броколі промийте під проточною водою та розділіть на суцвіття. Опустіть у киплячу підсолену воду і варіть близько двох хвилин. Відкиньте на друшляк і обдайте холодною водою, щоб капуста зберегла свій насичений колір.
Тим часом приготуйте соус. Для цього на сковороді розтопіть вершкове масло і додайте сметану, бажано жирністю не менше 20%. Перемішайте та додайте часник, попередньо подрібнений або пропущений через прес. Отриману суміш злегка посоліть і поперчіть. Ще раз перемішайте та прогрійте протягом хвилини.
У готовий соус перекладіть суцвіття броколі, акуратно перемішайте і трохи протушкуйте, щоб усі інгредієнти добре поєдналися між собою. Подавайте страву як самостійну закуску або з гарніром, наприклад з пастою. Смачного!
М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...
Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...