
Броколі - важливих вітамінів, тому цей продукт потрібно обов'язково включати до свого раціону. Якщо ви вже пробували варити з неї крем-суп, цього разу приготуйте у вигляді легкої закуски. Патріоти України пропонують вашій увазі рецепт броколі у сметанно-часниковому соусі, який оцінять усі ваші домочадці.
Як приготувати брокколі за цим рецептом. Для початку потрібно підготувати необхідні інгредієнти: броколі (400 г), сметана (3 ст.л.), часник (1-2 зубки), масло вершкове (40 г), сіль, перець (за смаком).
Броколі промийте під проточною водою та розділіть на суцвіття. Опустіть у киплячу підсолену воду і варіть близько двох хвилин. Відкиньте на друшляк і обдайте холодною водою, щоб капуста зберегла свій насичений колір.
Тим часом приготуйте соус. Для цього на сковороді розтопіть вершкове масло і додайте сметану, бажано жирністю не менше 20%. Перемішайте та додайте часник, попередньо подрібнений або пропущений через прес. Отриману суміш злегка посоліть і поперчіть. Ще раз перемішайте та прогрійте протягом хвилини.
У готовий соус перекладіть суцвіття броколі, акуратно перемішайте і трохи протушкуйте, щоб усі інгредієнти добре поєдналися між собою. Подавайте страву як самостійну закуску або з гарніром, наприклад з пастою. Смачного!
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...
Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...