Хіт сезону: Як швидко та смачно приготувати броколі, щоб страва стала "цвяхом" сімейного обіду чи вечері

Броколі - важливих вітамінів, тому цей продукт потрібно обов'язково включати до свого раціону. Якщо ви вже пробували варити з неї крем-суп, цього разу приготуйте у вигляді легкої закуски. Патріоти України пропонують вашій увазі рецепт броколі у сметанно-часниковому соусі, який оцінять усі ваші домочадці.

Як приготувати брокколі за цим рецептом. Для початку потрібно підготувати необхідні інгредієнти: броколі (400 г), сметана (3 ст.л.), часник (1-2 зубки), масло вершкове (40 г), сіль, перець (за смаком).

Броколі промийте під проточною водою та розділіть на суцвіття. Опустіть у киплячу підсолену воду і варіть близько двох хвилин. Відкиньте на друшляк і обдайте холодною водою, щоб капуста зберегла свій насичений колір.

Тим часом приготуйте соус. Для цього на сковороді розтопіть вершкове масло і додайте сметану, бажано жирністю не менше 20%. Перемішайте та додайте часник, попередньо подрібнений або пропущений через прес. Отриману суміш злегка посоліть і поперчіть. Ще раз перемішайте та прогрійте протягом хвилини.

У готовий соус перекладіть суцвіття броколі, акуратно перемішайте і трохи протушкуйте, щоб усі інгредієнти добре поєдналися між собою. Подавайте страву як самостійну закуску або з гарніром, наприклад з пастою. Смачного!

Джерело: Апостроф

Діти будуть у захваті! Як приготувати домашнє печиво на смак, як "Орео"

четвер, 18 квітень 2024, 15:08

Шоколадне печиво з ніжною білою начинкою смакує багатьом людям. Особливо, якщо його їсти, як радить реклама: покрутити, вмочити в молоко і з’їсти. Пропонуємо приготувати схоже печиво, але більш корисне, адже домашнє, передають Патріоти України. Змішайт...

От у чому секрет! ТОП-3 хитрощі, які дозволяють приготувати сирники золотистого кольору

четвер, 18 квітень 2024, 14:08

Найкрасивішими та апетитними є ті сирники, у яких з’явився чіткий золотистий колір. Така страва з кисломолочного сиру виглядає так, ніби її приготували у відомому ресторані. Якщо ж знати кілька хитрощів, то ваші сирники теж виглядатимуть чудово, перед...