Хіт сезону: Як швидко та смачно приготувати броколі, щоб страва стала "цвяхом" сімейного обіду чи вечері

Броколі - важливих вітамінів, тому цей продукт потрібно обов'язково включати до свого раціону. Якщо ви вже пробували варити з неї крем-суп, цього разу приготуйте у вигляді легкої закуски. Патріоти України пропонують вашій увазі рецепт броколі у сметанно-часниковому соусі, який оцінять усі ваші домочадці.

Як приготувати брокколі за цим рецептом. Для початку потрібно підготувати необхідні інгредієнти: броколі (400 г), сметана (3 ст.л.), часник (1-2 зубки), масло вершкове (40 г), сіль, перець (за смаком).

Броколі промийте під проточною водою та розділіть на суцвіття. Опустіть у киплячу підсолену воду і варіть близько двох хвилин. Відкиньте на друшляк і обдайте холодною водою, щоб капуста зберегла свій насичений колір.

Тим часом приготуйте соус. Для цього на сковороді розтопіть вершкове масло і додайте сметану, бажано жирністю не менше 20%. Перемішайте та додайте часник, попередньо подрібнений або пропущений через прес. Отриману суміш злегка посоліть і поперчіть. Ще раз перемішайте та прогрійте протягом хвилини.

У готовий соус перекладіть суцвіття броколі, акуратно перемішайте і трохи протушкуйте, щоб усі інгредієнти добре поєдналися між собою. Подавайте страву як самостійну закуску або з гарніром, наприклад з пастою. Смачного!

Джерело: Апостроф

Не робіть помилок! Як правильно додавати сіль у котлетний фарш

неділя, 19 січень 2025, 12:14

Котлети без солі — це катастрофа. Без неї страва не смакує, хоча звикнути до натурального смаку з часом можна. Але одна справа цілеспрямовано не додавати сіль у фарш, а зовсім інакша — покласти у неправильний момент, передають Патріоти України. Для баг...

Смакота! Як приготувати соковиті рибні котлети з підливою

неділя, 19 січень 2025, 11:10

Приготувати ароматні та соковиті рибні котлети з підливою просто, може вийти корисна страва, яку можна їсти з гарніром і без. Котлети ніжні, тримають форму і мають чудову підливу після тушкування, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Очищену моркв...