Сухий фарш врятувати можна! Ось що роблять досвідчені господині

Сухий фарш – не проблема для досвідченої господині, передають Патріоти України.

Є кілька способів зробити сухий фарш придатним для приготування котлет.

Подробиці

По-перше, щоб фарш став жирнішим і вологішим, потрібно змішати кілька видів м’яса.

Найчастіше сухістю відрізняється курячий фарш. До нього треба додати жирної свинини. І того й іншого виду м’яса має бути порівну.

По-друге, щоб фарш пом’якшав, потрібно його відбити.

Потрібно взяти масу в руки і різко кинути на стіл. Так варто зробити від 15 до 20 разів. Завдяки такій процедурі фарш розм’якшується.

Обов’язково додайте яйце у фарш. А якщо фарш сухий, то не ціле яйце, а лише збитий яєчний білок.

Можна додати ще ложку сметани чи вершків.

Покращити консистенцію фаршу може товчена відварена картоплина. Тільки не додавайте в сухий фарш манку. Крупа зробить його ще й твердим.

Джерело: ПростоВей

Смакота! Ніжний сирник із курагою, що тане у роті, як суфле

понеділок, 20 січень 2025, 18:14

Якщо ви не любите довго виробляти сирники і смажити по черзі на сковорідці, то зробіть його у духовці, а потім поріжте порційно. Смак буде неймовірно ніжним і, дійсно, схожим на повітряне суфле, передають Патріоти України. На 500 г кисломолочного сиру ...

А ви це знали? Чи потрібно видаляти білі волокна в мандаринах під час чищення

понеділок, 20 січень 2025, 17:45

Що таке білі волокна на мандаринах і чи варто їх видаляти? Фахівці пояснили, чи потрібно витрачати час на очищення цих ниток, чи, можливо, їх навіть корисно вживати в їжу, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Білі ниточки на мандаринах, відо...