Сухий фарш – не проблема для досвідченої господині, передають Патріоти України.
Є кілька способів зробити сухий фарш придатним для приготування котлет.
По-перше, щоб фарш став жирнішим і вологішим, потрібно змішати кілька видів м’яса.
Найчастіше сухістю відрізняється курячий фарш. До нього треба додати жирної свинини. І того й іншого виду м’яса має бути порівну.
По-друге, щоб фарш пом’якшав, потрібно його відбити.
Потрібно взяти масу в руки і різко кинути на стіл. Так варто зробити від 15 до 20 разів. Завдяки такій процедурі фарш розм’якшується.
Обов’язково додайте яйце у фарш. А якщо фарш сухий, то не ціле яйце, а лише збитий яєчний білок.
Можна додати ще ложку сметани чи вершків.
Покращити консистенцію фаршу може товчена відварена картоплина. Тільки не додавайте в сухий фарш манку. Крупа зробить його ще й твердим.
Яскравий та гарний десерт. Його можна подати і до святкового столу, і просто після обіду. Легкий на смак та смугастий. Читайте далі рецепт приготування, передають Патріоти України. Вам потрібні такі складові:. Як приготувати. Желе беріть з тим смаком, ...
Кава є одним з найбільш улюблених напоїв у всьому світі. Для багатьох людей чашка гарячої кави є невід'ємною частиною ранкового ритуалу. Однак варто пам’ятати, що деякі продукти можуть негативно реагувати на каву, що може призвести до потенційно шкідли...