Сухий фарш – не проблема для досвідченої господині, передають Патріоти України.
Є кілька способів зробити сухий фарш придатним для приготування котлет.
По-перше, щоб фарш став жирнішим і вологішим, потрібно змішати кілька видів м’яса.
Найчастіше сухістю відрізняється курячий фарш. До нього треба додати жирної свинини. І того й іншого виду м’яса має бути порівну.
По-друге, щоб фарш пом’якшав, потрібно його відбити.
Потрібно взяти масу в руки і різко кинути на стіл. Так варто зробити від 15 до 20 разів. Завдяки такій процедурі фарш розм’якшується.
Обов’язково додайте яйце у фарш. А якщо фарш сухий, то не ціле яйце, а лише збитий яєчний білок.
Можна додати ще ложку сметани чи вершків.
Покращити консистенцію фаршу може товчена відварена картоплина. Тільки не додавайте в сухий фарш манку. Крупа зробить його ще й твердим.
Багато хто замислюється, які продукти обов’язково потрібно мити після того, як ви принесли їх додому. З фруктами та овочами все здається очевидним. Але як бути з м’ясом, яйцями або упаковками продуктів? Експерти дають чіткі рекомендації, передають Патр...
Кава не є чарівним засобом для схуднення, але наукові дослідження показують, що вона може стати корисним доповненням до вашого раціону. Експерти виділяють три основні механізми, завдяки яким кава може сприяти контролю ваги, передають Патріоти України. ...