Сухий фарш врятувати можна! Ось що роблять досвідчені господині

Сухий фарш – не проблема для досвідченої господині, передають Патріоти України.

Є кілька способів зробити сухий фарш придатним для приготування котлет.

Подробиці

По-перше, щоб фарш став жирнішим і вологішим, потрібно змішати кілька видів м’яса.

Найчастіше сухістю відрізняється курячий фарш. До нього треба додати жирної свинини. І того й іншого виду м’яса має бути порівну.

По-друге, щоб фарш пом’якшав, потрібно його відбити.

Потрібно взяти масу в руки і різко кинути на стіл. Так варто зробити від 15 до 20 разів. Завдяки такій процедурі фарш розм’якшується.

Обов’язково додайте яйце у фарш. А якщо фарш сухий, то не ціле яйце, а лише збитий яєчний білок.

Можна додати ще ложку сметани чи вершків.

Покращити консистенцію фаршу може товчена відварена картоплина. Тільки не додавайте в сухий фарш манку. Крупа зробить його ще й твердим.

Джерело: ПростоВей

Чи можна кидати гречку в окріп? Названо помилки, які припускають господині

вівторок, 8 жовтень 2024, 9:12

Гречку можна кидати в окріп, хоча для більшості господинь цей спосіб приготування виглядає безглуздим. Тим часом, це найкращий і правильний спосіб варіння крупи, передають Патріоти України. Коли гречка потрапляє відразу в киплячу воду, вона втрачає кле...

Сухий фарш врятувати можна! Ось що роблять досвідчені господині

вівторок, 8 жовтень 2024, 7:15

Сухий фарш – не проблема для досвідченої господині, передають Патріоти України. Є кілька способів зробити сухий фарш придатним для приготування котлет. По-перше, щоб фарш став жирнішим і вологішим, потрібно змішати кілька видів м’яса. Найчастіше сухіст...