Сухий фарш врятувати можна! Ось що роблять досвідчені господині

Сухий фарш – не проблема для досвідченої господині, передають Патріоти України.

Є кілька способів зробити сухий фарш придатним для приготування котлет.

Подробиці

По-перше, щоб фарш став жирнішим і вологішим, потрібно змішати кілька видів м’яса.

Найчастіше сухістю відрізняється курячий фарш. До нього треба додати жирної свинини. І того й іншого виду м’яса має бути порівну.

По-друге, щоб фарш пом’якшав, потрібно його відбити.

Потрібно взяти масу в руки і різко кинути на стіл. Так варто зробити від 15 до 20 разів. Завдяки такій процедурі фарш розм’якшується.

Обов’язково додайте яйце у фарш. А якщо фарш сухий, то не ціле яйце, а лише збитий яєчний білок.

Можна додати ще ложку сметани чи вершків.

Покращити консистенцію фаршу може товчена відварена картоплина. Тільки не додавайте в сухий фарш манку. Крупа зробить його ще й твердим.

Джерело: ПростоВей

Як зробити, щоб шкірка картоплі не луснула при варінні

понеділок, 9 червень 2025, 9:12

Будь-який кулінар знає, що як інгредієнт для салатів потрібно використовувати картоплю, зварену в мундирі. Приготовлений таким способом овоч зберігає цілісність, не розсипається і легко перетворюється на кубики. Однак позитивний ефект може бути нівельо...

Можна поправитись чи ні? Відомий фітнес-тренер розвінчав популярний міф про калорійність полуниці

понеділок, 9 червень 2025, 8:30

Віктор Мандзяк — відомий професійний фітнес-тренер, фахівець з індивідуальних програм тренування та харчування розповів, як полуниця впливає на фігуру, передають Патріоти України. За його словами, п'ять кілограмів полуниці — це приблизно 1750 ккал. «Як...