Суп чи бульйон вийшли жирними? Все можна виправити

Наваристий бульйон для деяких перших страв добре, але занадто жирний э проблемним для споживання. Він і важкий для травлення, і колір страви стає мутним. Зарадити ситуації можна. Кулінарні лайфхаки допоможуть виправити ситуацію, передають Патріоти України.

Застиглий жир

Якщо ви пропустили момент утворення жиру та суп чи бульйон вже приготовані та остигли, вам же буде легше. При охолоджені жир застигне на поверхні. Вам лишиться тільки зібрати його ложкою.

Хлібна допомога

Цей спосіб підійде в тому випадку, якщо страва приготовлена на один прийом їжі. Візьміть кілька хлібних скоринок та покладіть на поверхню супу. Хліб забере увесь зайвий жир.

Звичайний лід

Покладіть в суп кілька кубиків льоду. Жир почне збиратись біля них. Ви побачите це. Треба просто ложкою зібрати все зайве. Більше жир не буде надокучати вам.

Прості кулінарні лайфхаки врятують ваші страви від жирної навали. Занотуйте їх, щоб не забути.

Оцінять всі! Простіше простого - слойки з сосисками та сиром

четвер, 15 травень 2025, 18:13

Швидка випічка, яка займає від сили 20 хвилин, — ідеальний варіант. Якщо ви любите вироби з тіста та сосиски, цей рецепт буде для вас знахідкою. В ньому немає ніяких секретів, лише прості та доступні продукти, передають Патріоти України. Для приготуван...

Варто знати! Що обов'язково додати у фарш для котлет, щоб вони були соковитими і смачними

четвер, 15 травень 2025, 17:57

Рубані котлети можна готувати з будь-якого м'яса – курки, індички, свинини або навіть міксувати кілька видів. Але, якщо ви хочете, щоб вони були по-справжньому соковитими, додайте в основу свіжі овочі, наприклад, помідори, кабачки, передають Патріоти У...