
Ми підготували для вас перевірений рецепт свинячої рульки в духовці, яку попередньо потрібно відварити та замаринувати.
Що подати до рульки спитаєте ви? Ми радимо вам приготувати печену картоплю або овочі гриль. Вони ідеально доповнять смак рульки та гармоніюватимуть з ними.
Приготування:

Смачного!
Текст публікації Яни Станішевської:
Супер бюджетно.
Сначала я замочила на 2 часа ноги в просто холодной воде , что бы ушла вся лишняя кровь. Затем я поставила варится рульку, добавив в воду морковку, луковицу, пару зёрен чёрного перца и пару листиков лаврушки. И конечно же горсть соли. Варилась рулька ровно час, затем достала ее, чуть она остыла и надрезала я кожу крест накрест, что бы при дальнейшем выпекании ее не стянуло. Дальше готовим маринад. Там по одной чайной ложке горчицы, мёда, майонеза, 5 зубчиков чеснока выдавить и чуть соли. Этим маринадом натереть нашу рульку и дать пропитаться (минимум 4 часа, а лучше на ночь ). Утром я положила рульку в рукав для выпекании и отравила в духовку при 185*С на 2,5-3 часа. Папа сказал, вкуснее рульки не ел, а это самая высшая похвала.
Святковий стіл не обов’язково має бути дорогим. Підготуйтеся до Нового року вже зараз, підібравши бюджетні рецепти. Страви з недорогих інгредієнтів можуть бути не менш смачними, ніж ті, що прийнято вважати дорогими делікатесами, передають Патріоти Укра...
Коли справа доходить до приготування рису, співвідношення між кількістю крупи та води має абсолютно вирішальне значення, як і температура, яка готує рис на різних етапах процесу, та тривалість його приготування, передають Патріоти України. Недоварюванн...