Супербюджетна та смачна м'ясна страва: Як приготувати у духовці ніжну свинячу рульку зі скоринкою

Безумовно, щоб приготувати свинячу рульку потрібно від 10 години, але очікування того варте. Ніжне м'ясо, хрумка скоринка – це смакота! Рецептом цінителям свинини поділилась Яна Станішевська, зазначають Патріоти України.

Ми підготували для вас перевірений рецепт свинячої рульки в духовці, яку попередньо потрібно відварити та замаринувати.

Що подати до рульки спитаєте ви? Ми радимо вам приготувати печену картоплю або овочі гриль. Вони ідеально доповнять смак рульки та гармоніюватимуть з ними.

Рецепт свинячої рульки в духовці

  • Час: від 10 – 12 годин
  • Порції: 4

Приготування:

  1. Замочіть свинячу рульку в холодній воді на 2 – 3 години, щоб вийшла вся кров.
  1. Після відведеного часу, змініть воду в каструлі та відправте рульку варитися разом з овочами: цибулею, морквою. Додайте лаврові листочки та перець горошком.
  1. Рясно посипте воду сіллю.

Рулька в маринаді / Фото Яни Станішевської

  1. Через годину активного варіння рульки вийміть її та трішки охолодіть.
  1. Зробіть на шкірі надрізи, щоб під час випікання вона не підскочила.
  1. Для маринаду рульки змішайте майонез, гірчицю, мед, вичавіть часник через прес. Перемішайте всі інгредієнти та намастіть приготованим соусом рульку.
  1. Відправте рульку в маринаді на 4 – 8 годин в холодильник.
  1. Розігрійте духовку до 185 градусів. Деко вкрийте шаром фольги.
  1. Посоліть її та відправте в духовку випікатися на 2,5 – 3 години.
  1. Готову рульку розріжте на порційні шматки та подавайте до столу.

Смачного!

Текст публікації Яни Станішевської:

Супер бюджетно.
Сначала я замочила на 2 часа ноги в просто холодной воде , что бы ушла вся лишняя кровь. Затем я поставила варится рульку, добавив в воду морковку, луковицу, пару зёрен чёрного перца и пару листиков лаврушки. И конечно же горсть соли. Варилась рулька ровно час, затем достала ее, чуть она остыла и надрезала я кожу крест накрест, что бы при дальнейшем выпекании ее не стянуло. Дальше готовим маринад. Там по одной чайной ложке горчицы, мёда, майонеза, 5 зубчиков чеснока выдавить и чуть соли. Этим маринадом натереть нашу рульку и дать пропитаться (минимум 4 часа, а лучше на ночь ). Утром я положила рульку в рукав для выпекании и отравила в духовку при 185*С на 2,5-3 часа. Папа сказал, вкуснее рульки не ел, а это самая высшая похвала.

Буде дуже смачно! Як запекти картоплю в духовці, щоб вона не засохла і не потріскалася

вівторок, 16 квітень 2024, 16:14

Серед багатьох рецептів з картоплею особливою популярністю користується приготування в духовці. Незалежно від того, буде вона запікатися з куркою або сама з собою, скибочки можуть висохнути і потріскатися. Розкажемо, що зробити, щоб цього не сталося, п...

Що потрібно зробити з яблуками, щоб приготувати неймовірно смачну шарлотку

вівторок, 16 квітень 2024, 15:13

Простішого рецепту смачної домашньої випічки, ніж шарлотка, придумати, напевно, вже неможливо. Десерт до вподоби дорослим і дітям, і нехай це не найдієтичніший пиріг, але на тлі інших кулінарних шедеврів він не зіпсує фігуру, якщо знати міру. Незважаюч...