Інгредієнти:
1. М’ясо вимити і нарізати на однакові за розміром шматки.
2. Картоплю очистити, вимити і нарізати на кружечки.
3. Форму для випікання змастити будь-якої олією. Викласти половину нарізаної картоплі.
4. Посолити її і зробити сітку з майонезу.
5. Зверху на картоплю викласти шматочки м’яса.
6. Посолити і поперчити їх, зробити сітку з майонезу.
7. Зверху на м’ясо викласти решту картоплі. Її посолити, поперчити, зробити сітку з майонезу.
8. Потім обтягнути форму фольгою.
9. Відправити її в розігріту до 190 градусів духовку на 30 хвилин. Потім дістати її акуратно і зверху натерти твердий сир.
10. Відправити ще страву в духовку на 5-10 хвилин. За цей час сир повністю розплавиться.
Готову святкову картоплю посипати зеленню і подати до столу.
Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...