Інгредієнти:
1. М’ясо вимити і нарізати на однакові за розміром шматки.
2. Картоплю очистити, вимити і нарізати на кружечки.
3. Форму для випікання змастити будь-якої олією. Викласти половину нарізаної картоплі.
4. Посолити її і зробити сітку з майонезу.
5. Зверху на картоплю викласти шматочки м’яса.
6. Посолити і поперчити їх, зробити сітку з майонезу.
7. Зверху на м’ясо викласти решту картоплі. Її посолити, поперчити, зробити сітку з майонезу.
8. Потім обтягнути форму фольгою.
9. Відправити її в розігріту до 190 градусів духовку на 30 хвилин. Потім дістати її акуратно і зверху натерти твердий сир.
10. Відправити ще страву в духовку на 5-10 хвилин. За цей час сир повністю розплавиться.
Готову святкову картоплю посипати зеленню і подати до столу.
Хвороби печінки - дедалі частіша проблема сучасної людини. Але є простий, дешевий і повністю натуральний спосіб підтримати роботу цього важливого органа, передають Патріоти України. Йдеться про куркуму — спецію, яку в Азії здавна вважають «золотим ліка...
Кава для багатьох стала ритуалом початку дня. Багато хто зізнається: прокинутися без ранкової чашки ароматного напою майже неможливо. Але лікарі й дієтологи наголошують - пити каву натщесерце не варто. Така звичка може призвести до проблем зі шлунком, ...