Інгредієнти:
1. М’ясо вимити і нарізати на однакові за розміром шматки.
2. Картоплю очистити, вимити і нарізати на кружечки.
3. Форму для випікання змастити будь-якої олією. Викласти половину нарізаної картоплі.
4. Посолити її і зробити сітку з майонезу.
5. Зверху на картоплю викласти шматочки м’яса.
6. Посолити і поперчити їх, зробити сітку з майонезу.
7. Зверху на м’ясо викласти решту картоплі. Її посолити, поперчити, зробити сітку з майонезу.
8. Потім обтягнути форму фольгою.
9. Відправити її в розігріту до 190 градусів духовку на 30 хвилин. Потім дістати її акуратно і зверху натерти твердий сир.
10. Відправити ще страву в духовку на 5-10 хвилин. За цей час сир повністю розплавиться.
Готову святкову картоплю посипати зеленню і подати до столу.
Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки. Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Про...
Багато господинь знають про те, що без муки якісні сирники приготувати складно. Продукт допомагає досягти однорідної консистенції, завдяки чому сирна страва тримає форму і не розсипається під час смаження. Але у муки є ряд недоліків, через які її не хо...