Інгредієнти:
1. М’ясо вимити і нарізати на однакові за розміром шматки.
2. Картоплю очистити, вимити і нарізати на кружечки.
3. Форму для випікання змастити будь-якої олією. Викласти половину нарізаної картоплі.
4. Посолити її і зробити сітку з майонезу.
5. Зверху на картоплю викласти шматочки м’яса.
6. Посолити і поперчити їх, зробити сітку з майонезу.
7. Зверху на м’ясо викласти решту картоплі. Її посолити, поперчити, зробити сітку з майонезу.
8. Потім обтягнути форму фольгою.
9. Відправити її в розігріту до 190 градусів духовку на 30 хвилин. Потім дістати її акуратно і зверху натерти твердий сир.
10. Відправити ще страву в духовку на 5-10 хвилин. За цей час сир повністю розплавиться.
Готову святкову картоплю посипати зеленню і подати до столу.
Сир - делікатний продукт, який швидко втрачає свої смакові якості, якщо його зберігати неправильно. Особливо влітку він може засохнути або запліснявіти всього за кілька днів. Але є простий спосіб, який допоможе зберегти свіжість надовго - і все, що вам...
Шашлик - це улюблена страва мільйонів, але не завжди результат радує. Іноді м’ясо виходить не соковитим, а жорстким або сухим. У чому ж причина, передають Патріоти України. Експерти розповіли, які помилки найчастіше допускають під час приготування шашл...