Інгредієнти:
1. М’ясо вимити і нарізати на однакові за розміром шматки.
2. Картоплю очистити, вимити і нарізати на кружечки.
3. Форму для випікання змастити будь-якої олією. Викласти половину нарізаної картоплі.
4. Посолити її і зробити сітку з майонезу.
5. Зверху на картоплю викласти шматочки м’яса.
6. Посолити і поперчити їх, зробити сітку з майонезу.
7. Зверху на м’ясо викласти решту картоплі. Її посолити, поперчити, зробити сітку з майонезу.
8. Потім обтягнути форму фольгою.
9. Відправити її в розігріту до 190 градусів духовку на 30 хвилин. Потім дістати її акуратно і зверху натерти твердий сир.
10. Відправити ще страву в духовку на 5-10 хвилин. За цей час сир повністю розплавиться.
Готову святкову картоплю посипати зеленню і подати до столу.
Домашні котлети – найкраща страва для ситного обіду, а також вечері. Під час приготування котлет велике значення мають спеції, які можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати його, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться переліком сп...
Щоб позбутися зайвих кілограмів, не обов’язково голодувати. Дієтологи наголошують: головне — правильно обирати продукти, які активізують обмін речовин і допомагають тілу спалювати жири природним шляхом, передають Патріоти України. Яйця. Найкраще джерел...