Vaca Frita буквально означає «смажена корова» чи «хрумка яловичина», адже в основі страви відварене, а потім обсмажене до хрумкості м'ясо. Цю страву на Кубі майже завжди подають за особливих випадків, передають Патріоти України.
Щоб зробити подачу vaca frita максимально автентичною, подавайте страву з білим рисом, тушкованою квасолею та смаженим стиглим бананом. Ділимося рецептом хрусткої яловичини від Chef's Pencil.
Рецепт яловичини
Інгредієнти:
800 г яловичої грудинки
2 цибулини
1 зелений перець
Сік 1 лайма
4 зубчики часнику
3 ст.л. оливкової олії
1 ч.л. петрушки
1 лавровий лист
Дрібка орегано
Дрібка кмину
Дрібка чорного перцю
Сіль
Приготування:
Наріжте цибулю та зелений перець соломкою. Відкладіть їх, щоб використати пізніше.
Варіть яловичину в каструлі на середньому вогні приблизно 45-50 хвилин.
Додайте орегано, кмин, лавровий лист, дрібку солі та один нарізаний зубчик часнику.
Коли м'ясо буде готове, зніміть з вогню, злийте воду і дайте охолонути до кімнатної температури.
Як тільки м'ясо трохи охолоне, наріжте його тонкими скибочками.
Розігрійте оливкову олію у сковороді на середньому вогні. Додайте інші нарізані зубчики часнику, зелений перець та цибулю. Обсмажуйте 2 хвилини, потім додайте м'ясо.
Обсмажуйте, поки м'ясо не набуде золотистого кольору та хрумкої текстури. Потім додайте сік лайма та чорний перець. Готуйте ще одну хвилину і наприкінці додайте нарізану петрушку. Смачного!
Багато хто любить готувати солянку та їсти, передають Патріоти України. Перевага страви також полягає в тому, що вона не має суворої рецептури – список інгредієнтів може змінюватися в залежності від смакових уподобань та наявності тих чи інших продукті...
Так швидко з’їдається, бо він виходить дуже смачний із вершковим смаком та грибним ароматом. Хіба можна таке лишати на тарілці, передають Патріоти України. Підготуйте такий перелік:. Для приготування потрібно підготувати овочі. Картоплю наріжте кільцям...