
1. Вимийте сало, зріжте шкірку.
2. Наріжте сало, як показано на фото.

Щоб вийшла «гармошка».

Треба заповнити цією сумішшю виїмки гармошки з одного боку.
4. Переверніть сало і заповніть надрізи з іншого боку аджикою. Соусу не потрібно класти багато, щоб запобігти витіканню.
5. Тепер посипте «гармошку» сіллю і гарненько поперчіть з усіх боків. Не шкодуйте солі, сало складно пересолити. Щільно обгорніть цей рулет поліетиленовою плівкою і покладіть в холодильник.
6. Маринувати закуску в холодильнику не менше 3 днів.
7. Перед подачею, покладіть сало в морозилку, щоб воно заморозилось. Так закуску буде легше розрізати, і вона збереже форму. Подавати на окремій тарілці з хроном або гірчицею. Смачних свят!
Яйця - справжня скарбниця вітамінів та поживних речовин. Однак тривалий час ходили чутки, що часте їхнє вживання підвищує рівень холестерину. Чи це правда? Дієтолог Бартек Кульчинський пояснює останні наукові дані, передають Патріоти України. За словам...
Дослідники з Університету Сапієнца в Римі (Італія) з'ясували, що кофеїн, який міститься в каві, чаї та какао, може активно сприяти зростанню клітин, які допомагають регенерувати оболонці кровоносних судин. Дослідження проводили серед людей, які стражда...