1. Вимийте сало, зріжте шкірку.
2. Наріжте сало, як показано на фото.
Щоб вийшла «гармошка».
Треба заповнити цією сумішшю виїмки гармошки з одного боку.
4. Переверніть сало і заповніть надрізи з іншого боку аджикою. Соусу не потрібно класти багато, щоб запобігти витіканню.
5. Тепер посипте «гармошку» сіллю і гарненько поперчіть з усіх боків. Не шкодуйте солі, сало складно пересолити. Щільно обгорніть цей рулет поліетиленовою плівкою і покладіть в холодильник.
6. Маринувати закуску в холодильнику не менше 3 днів.
7. Перед подачею, покладіть сало в морозилку, щоб воно заморозилось. Так закуску буде легше розрізати, і вона збереже форму. Подавати на окремій тарілці з хроном або гірчицею. Смачних свят!
Відомий кулінарний сайт поділився рецептом лінивих пиріжків швидкого приготування. Тут не потрібно замішувати тісто, для цього використовуємо звичайний тонкий лаваш, передають Патріоти України. «В якості начинки беремо м'ясний фарш, для соковитості та ...
Цей маковий пиріг перетворить звичайний робочий день на маленьке свято. За словами кондидерки Тетяни Петришиної, тісто виходить ароматне та пухке, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. В тепле молоко додати дріжджі, все перемішаті, дод...